'hayaL (Adaşıma)

---> 'hayaL (Adaşıma)

Çok güzel, çok kıskandım şimdi :M

[MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] gör de feyz al ben de senden istiyorum :M

Şaka bir yana sizin aranızdaki ilişkiyi çok beğeniyorum , şiir de muhteşem olmuş , çok beğendim hiç bozulmaz arkadaşlığınız umarım :)

---> 'hayaL (Adaşıma)

Çok güzel, çok kıskandım şimdi :M

[MENTION=116426]TaTLı-CaDı[/MENTION] gör de feyz al ben de senden istiyorum :M

Şaka bir yana sizin aranızdaki ilişkiyi çok beğeniyorum , şiir de muhteşem olmuş , çok beğendim hiç bozulmaz arkadaşlığınız umarım :)

Teşekkür ederim canım) Yılmaz benim için çok degerlidir şiir yazmasa da degeri eksilmezdi ama hoş bir süpriz oldu tabiki...Her türlü kahrımı çeker sagolsun öpücük atasım geldi :106: hahaha

---> 'hayaL (Adaşıma)

Teşekkür ederim canım) Yılmaz benim için çok degerlidir şiir yazmasa da degeri eksilmezdi ama hoş bir süpriz oldu tabiki...Her türlü kahrımı çeker sagolsun öpücük atasım geldi :106: hahaha

Rica ederim :)

Hoş olsa gerek küçük bi çocuktan aldığım şiir haricinde hiç yazan olmadı :M

Değer buna ben n'apcağımı şaşırırdım (:)

---> 'hayaL (Adaşıma)

Rica ederim :)

Hoş olsa gerek küçük bi çocuktan aldığım şiir haricinde hiç yazan olmadı :M

Değer buna ben n'apcağımı şaşırırdım (:)

olsun kücük cocukda olsa içnden gelmiş yazmış)

evet bende şaşırdım zaten) az gelir aslında ne yapsam ama..

---> 'hayaL (Adaşıma)

olsun kücük cocukda olsa içnden gelmiş yazmış)

evet bende şaşırdım zaten) az gelir aslında ne yapsam ama..

6yaşında çocuksa bu ve yazdıklarını anlamak için can çekişiyorsan biraz ilginç oluyor , iki tane çöp adam da çizmiş üzerini kalple çevirmiş 'amlam ve ben' yazıyo ablam da değil (:)

Sen de çok güzel bir şey hazırlamışsın ama :)

---> 'hayaL (Adaşıma)

6yaşında çocuksa bu ve yazdıklarını anlamak için can çekişiyorsan biraz ilginç oluyor , iki tane çöp adam da çizmiş üzerini kalple çevirmiş 'amlam ve ben' yazıyo ablam da değil (:)

Sen de çok güzel bir şey hazırlamışsın ama :)

) çok şekermiş ya)

Teşekkür ederim canım..bende şiirle karşılık verecektim ama farklı olsun dedim şiirde var hazırda ama o daha sonra )

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri