'hayaL (Adaşıma)

CaSPeR35

Kayıtlı Üye
bebek-dostlar.jpg

Mutluluk kapında komşun
Elini Rabbim için kaldırıp dilediğin her dua kabul olsun
Lanet okumayacak bir hayatın
Ektiğin her tohumun bir Fidanı olsun
Kabul edersen eğer bu duada benden olsun

Son düzenleme:
---> 'hayaL (Adaşıma)

vayyy masaALLAH....

vay be! bize siir yazacak arkadasimiz/kardesimiz olmadi :)

cok guzel olmus casper kardesim, yuregine saglik, cok guzel bir jest.

---> 'hayaL (Adaşıma)

vayyy masaALLAH....

vay be! bize siir yazacak arkadasimiz/kardesimiz olmadi :)

cok guzel olmus casper kardesim, yuregine saglik, cok guzel bir jest.

Eyvallah kardeş :R Olur elbet sanada yazan birileri.
Öyle esti bir akşam yazdım Bakarsın bir akşam senin içinde eser :)

---> 'hayaL (Adaşıma)

oyy oyy adaşım)):174: çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni) :106:birazda şaşırdım)) :67:seni çok seviyorum canım adaşım

---> 'hayaL (Adaşıma)

Eyvallah kardeş :R Olur elbet sanada yazan birileri.
Öyle esti bir akşam yazdım Bakarsın bir akşam senin içinde eser :)

:) sagol kardesim, siir yazildi ama ask siirleri idi... boyle arkadas siiri olmadi :)

yuregine saglik, ama hayal hakkediyor

nekadr guzel, sevgiliye herkez yaziyor, her sevgili yazar ama arkadaslik farkli birsey. arkadaslikta yaziliyorsa eger arada gercektende dostluk ve yogun arkadaslik hisleri var demektir. tebrik ederim.

---> 'hayaL (Adaşıma)

:) sagol kardesim, siir yazildi ama ask siirleri idi... boyle arkadas siiri olmadi :)

nekadr guzel, sevgiliye herkez yaziyor, her sevgili yazar ama arkadaslik farkli birsey. arkadaslikta yaziliyorsa eger arada gercektende dostluk ve yogun arkadaslik hisleri var demektir. tebrik ederim.

Samimiyetine İnandıgım Ender insanlardan.
Çok özel bir kalbe sahip Fazlasınıda hakediyor.

---> 'hayaL (Adaşıma)

teşekkür ederim güzel sözlerin için:) haketmiyoruzdur mutlaka hakediyor gibi gözüktüysek sizlerin yüreginizin güzelligindendir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri