---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? >.HyR.<
toXic^^ Bayan Üye 1 Haz 2009 #22 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? RappeR_qiRL' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... :36:
---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? RappeR_qiRL' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... :36:
RappeR_qiRL Banned 1 Haz 2009 #23 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? toXic^^' Alıntı: :36: Genişletmek için tıkla ... ??
S SaLvadre Kayıtlı Üye 1 Haz 2009 #25 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? evt Dermişim hyr Ama evet olarak kullandım oyumu
R RaPizM^^ Bayan Üye 2 Haz 2009 #27 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? evet yalan yoq.. ama çok pismanım ÇOCUKMUSUM
RappeR_qiRL Banned 2 Haz 2009 #28 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? Cesaretinden Dolayı TebriK Ederim Küßra'm
düşsokağı1 Banned 2 Haz 2009 #31 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? evet çıktım ama hava olsun die çıkmadım
PoLaT-BaHa Kayıtlı Üye 23 Haz 2009 #33 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? İşim olmaz havayla..
Hira Bayan Üye 24 Haz 2009 #34 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? hava olsun diye adrian pasdar ile çıkmak isterdim ^^
furina Bayan Üye 3 Tem 2009 #36 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? hayır cıkmadım.cok sacma.ayıp bırısının duygularıyla oynanmak..bıde bunu kendımıze yapıldıgını dusunsek nasıl hıssederız kendımızı ?
---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? hayır cıkmadım.cok sacma.ayıp bırısının duygularıyla oynanmak..bıde bunu kendımıze yapıldıgını dusunsek nasıl hıssederız kendımızı ?
Yitirilen Banned 26 Şub 2011 #40 ---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? benim askim hislerim duygularim istegim sebebim..yeminim var.. hava nedirki?
---> Hava oLsun amacıyla biriyle cıktınız mı? benim askim hislerim duygularim istegim sebebim..yeminim var.. hava nedirki?