---> Hatun Nasıl Ama ? Böyle bir şey bekliyordum. :)
Clarisse Bayan Üye 7 May 2013 #42 ---> Hatun Nasıl Ama ? Hiçbir şey görmedim niye dedim sonra bir baktım ses kısıkmış sonra yorumları okudum
---> Hatun Nasıl Ama ? Hiçbir şey görmedim niye dedim sonra bir baktım ses kısıkmış sonra yorumları okudum
hadisarbeni Banned 12 May 2013 #43 ---> Hatun Nasıl Ama ? Lykia*' Alıntı: Korkunç bir şey olacağını anladım elimle gözümü araladım ama ne çare çığlığı duyunca yerimden fırladım. Genişletmek için tıkla ... bu kadar güzel anlatılamazdı
---> Hatun Nasıl Ama ? Lykia*' Alıntı: Korkunç bir şey olacağını anladım elimle gözümü araladım ama ne çare çığlığı duyunca yerimden fırladım. Genişletmek için tıkla ... bu kadar güzel anlatılamazdı
~AnıL~ Kayıtlı Üye 7 Tem 2013 #45 ---> Hatun Nasıl Ama ? [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] tam da kulaklık takılıydı
Farkedmez Tanrı TÜRK'ü Korusun! Kayıtlı Üye 16 Kas 2013 #46 ---> Hatun Nasıl Ama ? Böyle bir şey bekliyordum Korktuk hadi nasıl biri merak ettim
BadMatmazel توغبه Prenses 18 Ara 2013 #48 ---> Hatun Nasıl Ama ? Oha bu saate ona bakmak kötü ya D: korktum
M Massacre Kayıtlı Üye 18 May 2014 #52 ---> Hatun Nasıl Ama ? hoparlör vardı son ses sarkı arasında cıktı o yüzden korkmadım
E emirhan64 Banned 31 May 2014 #53 ---> Hatun Nasıl Ama ? adamsın:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sd
HayaliYazar Kayıtlı Üye 29 Eki 2014 #55 ---> Hatun Nasıl Ama ? Tahmin etmiştim böyle bir şey çıkacağını resmin yavaş yavaş dolmasından ama Allah var sırf ses den dolayı şöyle bir irkildim
---> Hatun Nasıl Ama ? Tahmin etmiştim böyle bir şey çıkacağını resmin yavaş yavaş dolmasından ama Allah var sırf ses den dolayı şöyle bir irkildim
AliSendra Bayan Üye 8 Şub 2015 #56 ---> Hatun Nasıl Ama ? Neden mi korkmadım? Depresyondaydım arabesk dinliyordum.Bağırsa bile işlemiyor artık kendi içimde ne yaşıyorsam :utan:
---> Hatun Nasıl Ama ? Neden mi korkmadım? Depresyondaydım arabesk dinliyordum.Bağırsa bile işlemiyor artık kendi içimde ne yaşıyorsam :utan:
A armina44 Bayan Üye 23 Tem 2015 #59 ---> Hatun Nasıl Ama ? bu devirdeokadar yavaş açılan resimmi var o kadar belli ki bişey çıkacağı