HATAlısınız !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> HATAlısınız !!

Tamam siz bilirsiniz.
Göklerin Derdi ve bu hesabımı süresiz olarak kapatabilirsiniz. Sizi tanımak güzeldi. Hakkınızı helal edin..

Göklerin Derdi hesabının ceza süresi sınırsız olsun Üye isteği.
Allaha emanet

Son düzenleme:
---> HATAlısınız !!

ama bir karar wer reklammı ? diğerimi hatalı olduğun için çelişkilisin.. ama dediğim gibi hak warsa hellal olsun lütfen süresiz yapın g.derdini

---> HATAlısınız !!

Kardeş Beni Tanıyosun ..

Gerçi oLanLar oLdu Ama Yinede yazıyım dedim himes54 yanLış anLaşıLmaSın Diye. O Gün İçerisinde Sohbette yazıLmıştı Hatta Özürde diLemiştin Bende uyarıp geçmiştim . Ama Bı kac kısının onceden yaptıgını gorunce artık dur dedım . Normalde uyarıyorduk ama OnLara Ban Attım . Cunku Onceden uyarmıstım + biliyorlardı . Blueeye yanı endLesS Time ile telefondan şahsen konuşup olayı anlattım vede anlaştık anladı . Sanada anlattım ama sen burda yalan söylemişsin bro vermedım dıye yakıştıramadım sana doğrusu .

ispat4.jpg

Editlenmeden önceki hali bu PuzzLe nın yazdıgı .

SOnraki haLi ;

ispat1.jpg

ispat2.jpg

ispat3.jpg

İşte Verdiğine dair kanıt ;

ispat4.jpg

Dedin ki orda ben bu bu ısımle veya nıckle kayıtlıyım . Ve Ben Uyardım edit yazdım

Senin Yazdığın ;

ispat5.jpg

Ve O Gün Gördüğümde Doğru mu diye Nette Facebookda Arama Yaptım

ispat6.jpg

1 veya 2 Gün Sonra kabuL Ettiniz .. beLkide o gün Akşamdı .

Şimdi Bu oLay Yüzünden himes54'n Yetkisi alındı .

Buraya gelip iftira atıyor dedin bro . Yanlışın Alasını yaptın İftira attın . Ben uyardım dıgerlerınede 2 gun ban attım uyarı olsun dıye dıesel tarafından suresız yapıLdı . Onlarıda uyarmaktı amacım . Şurda oturup konusuyoruz kurallarda ortada gerek yok bu reklamlara . Ekleyın ekLemeyın Umrumda degıl uyarır gerekenı yaparım ama senı bıde uyarmıstım dönüpte ben yapmadım ıftıra veya hatalısınız demeyede gerek yok .

beLki bu konuyu uzatıyorum dıye uyarıda aLacam Yönetimden ama himes54 oLanLarı Görüp ban atmış ve sonrasında olmuş oLanLar beLki hazmedemedi ama hepimiz insanız .

Neyse Bana Düşmez bu konuya girmek ama himes54 üzerinde yanLış düşünce oLuşmasın diye yazdım . Sen Ban Yedin PuzzL3'de ban yedi . Ve Süresiz . Geçmiş oLSun .

Kimin ne yaptıgından haberımız var kımse kendını uyanık sanmasın

Selametle

---> HATAlısınız !!

Çoluk çocuk hepsi ya.

Yapıyorlar sonra yapmadım.

Çakalmı sanıyor millet kendini.

Yada hesabı dondurup çakalmı ?

Anlamadım gitti yapıyorsan adam gibi arkasında dur 2. üyelik alıp konuşma kardeşim.

Ya Sabır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri