HATAlısınız !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben göklerin derdi
Benim GÖKLERİN DERDİ diye bir facebook adresim yok. Sadece orda işin gırgırı olsun diye böyle birşey yazdım bunuda endlese açıkladım benim face hesabım bu değil diye.

Banı atmadan önce facebok linkimi weriyim ona göre bak acaba face booku hiçbir üyeye wermişmiyim ? yoksa wermemişmiyim ?

---> HATAlısınız !!

sayın ashlı adminim ? Lütfen bu yanlışlığı siz düzeltin ?
Orda kurallara aykırı bir konuşma vardı bende olayı gırgıra alıp endlese ilettim face adresi veriliyor diye ama benim adresim göklerin derdi değil dedim bilgin olsun dedim gerçeği onada gösterim lütfen

---> HATAlısınız !!

1.banlandıktan sonra ıkıncı bır adres almak yasak....

2. 2 gun ban cezan var 2 gun sonra ban acılır.. tekrarı halınde suresız ban..

3.facebook adresının uyelık nıckının aynısı olma olasılıgı 100de 80.. o yuzden sen yazdıgın zaman bız acaba facesı bumu deılmı dıye arastırmak zorunda deılızz..

4. bundan sonra daha dıkkatlı olursun..

5.istediğine maıl atabılırsın..kendı kararımızı kendımız verecek olgunluktayız..tek fark rutbe farkı..onların karısmasını gerektırecek bır durum yok burada.

---> HATAlısınız !!

Benim face adresim o değil
benim face adresimi kimse bilmiyor
ben face adresimi vermem
verecek olsam kuralları ihlal edenleri yetkililere iletmem

---> HATAlısınız !!

1.banlandıktan sonra ıkıncı bır adres almak yasak....

2. 2 gun ban cezan var 2 gun sonra ban acılır.. tekrarı halınde suresız ban..

3.facebook adresının uyelık nıckının aynısı olma olasılıgı 100de 80.. o yuzden sen yazdıgın zaman bız acaba facesı bumu deılmı dıye arastırmak zorunda deılızz..

4. bundan sonra daha dıkkatlı olursun..

5.istediğine maıl atabılırsın..kendı kararımızı kendımız verecek olgunluktayız..tek fark rutbe farkı..onların karısmasını gerektırecek bır durum yok burada.

o zmana haksız ban atmayın
Face book linkimi vereyim eklleyin
bakın bi göklerin derdi ile yakından uzaktan ilişkisi warmı warsa süresiz banlayın
ben kuralları 11 yıldır biliyorum merak etmeyin

---> HATAlısınız !!

Lütfen bu banı kaldırın kuralları ihlal edecek bir durum yok ortada. Bunu biliyorsunuz gereksiz kırgınlık oluşuyor.

---> HATAlısınız !!

Lütfen bu banı kaldırın kuralları ihlal edecek bir durum yok ortada. Bunu biliyorsunuz gereksiz kırgınlık oluşuyor.

ole bır face hesabın olsada olmasada.
reklama sebebıyet verdıgın ıcın oo olasıklara dayanarak 2 gun ban atıldı..
2.uyelık almak yasaktır..
gerekenlerı dıesell ıle konusursunuz...
ayrıca gold uyesiniz diye yok dıesele ozkan a dıyecegım gıbı tehtıd ıcerıcı mesajlar yazmana gerek yok.oke.gozumde her uye esıt..
ban suren dolunca daha dıkkatlı olursun uzatmaya gerek yok.

---> HATAlısınız !!

neyin reklamını yaptım ? bu 1 ?
face book reklammı sayılır binlerce war ? artı face sohbeti sohbet bölümünde 100 sayfa war faceye giriyoruz çıkuıyoruz diye bir sürü war ? Lütfen uzatmayalım rica ediyorum
tehdit te etmiyorum
sadece kuralları biliyorum diyorum

---> HATAlısınız !!

evet uzatmaya gerek yok haksızsınız biliyorsunuz face adresi vermedim kabul ettiniz şimdi face reklamını yaptın diyorsunuz okuyun o sayfaları en kıdemli moddan admine hepsi hergün facebook muhabbetti geçiyor ? Bu reklammı oluyor ?

---> HATAlısınız !!

neyin reklamını yaptım ? bu 1 ?
face book reklammı sayılır binlerce war ? artı face sohbeti sohbet bölümünde 100 sayfa war faceye giriyoruz çıkuıyoruz diye bir sürü war ? Lütfen uzatmayalım rica ediyorum
tehdit te etmiyorum
sadece kuralları biliyorum diyorum

bak bugunku bir ban konusu...

BanLananLar : DeaDLove & endLess_time

Ban Sebebi : Sohbette Facebook Muhabbeti .. BirbirLerini buLana kadar bı 20 post kasıLmış :)

Süre : 2 Gün

DipNot : Sohbette gece veya gündüz yapıLan facebook ~ mSn MuhabbetLerini hep takip Ediyoruz : ) o Yüzden " Amaan Gece Kim Görecek " GibiSinden Bi Düşünceye kaapıLmayın BENCE

Kimsede GönüL KoymaSın KuraLLar Ortada ..

KiLit !

---> HATAlısınız !!

Tamamda durum farklı onlar birbirine face adresini wermeye çalıştılar ? dimi ben ise face adresimi vermeye çalışmadım vermedimde . Ki endlesede söyledim benne face adresi vermeye çalıştım nede aldım .

Rica ediyorum banı kaldırın bu ve bütün mesajları silin olaykapansın gerçkten haksızlık yapıyorsunuz tamam kuralları bozsam neyse

---> HATAlısınız !!

o zmana haksız ban atmayın
Face book linkimi vereyim eklleyin
bakın bi göklerin derdi ile yakından uzaktan ilişkisi warmı warsa süresiz banlayın
ben kuralları 11 yıldır biliyorum merak etmeyin

:)

kuralları 11 yıldır biliyosun ama uygulamaya geçirememişin sanırım.

Sayın diesell Ben Göklerin Derdi hem +Gold hemde bu banlama konusu için yarın gün içerisinde Mesengerde olurmusunuz ?

Bukadar alçalmaya gerek yok goldsun diye diğer üyelerden bi farkın oldugunu felan oldugunu düşündüren nedir acaba deadlove ile endless_time ile aranda bi farkın gold olmanmı gold oldun diye herşeyın serbest oldugunu felanmı düşünüyosun

bak ben himesin foruma geldiği günden beri şimdi sohbeti okudumda böle 2 li tartışmalara girdigini felanda görmedim bu zaman kadar millete çamur atmayı bırakırsan ve bu durumda hala özür dileyeceğine hala kendıni haklı cıkartmaya calısırsan diyecek lafım yok

sen kanıt istedin bende sana yukarda kanıt sundum ki

eğer ben görseydim bu face olayını o saatlerde pek giremiyorum endles time ve deadlove süresiz banlandığı için senı süresiz banlardım.

semihe ne diye mesaj atacagınıda çok merak ediyorum acıkcası

saat 9dan beri sohbeti tarıyorum bu face muhabbetinden sora face verenler sabah banlanmış zaten eğer bildigin bişiler varsa bize yardım etmeyi deneyebilirsin

---> HATAlısınız !!

bak ben herkezden yanlıs beklerım himesden beklemem ve himesin foruma geldiği günden beri şimdi sohbeti okudumda böle 2 li tartışmalara girdigini felanda görmedim bu zaman kadar millete çamur atmayı bırakırsan ve bu durumda hala özür dileyeceğine hala kendıni haklı cıkartmaya calısırsan diyecek lafım yok

ispat edin ya ben face ws wermedim diyorum
+Goldunda benmle alakası yok diesel biliyor farklı kişiler içindi

Lütfen haksız ban ypaıyorsunuz ben şu güne kadar ne face ne iletişim verip almadım öyle bir niyetim olsa
Vcardı açar eklemelerini beklerdim

---> HATAlısınız !!

Sayın himes.. gerçekten face yada reklam ile ilgili bir konu yok lütfen banı kaldırın bu mesajları ve sohbetteki münazaraları silin. bu nickide we son mesajlarımın hepsinide bu nickle
Lütfen

---> HATAlısınız !!

sen kanıt istedin bende sana yukarda kanıt sundum ki

BENİM FORUM KURALLARINI İHLAL EDEN BİR HATAMI GÖSTERİN SÜRESİN YAPIN.

Face adresim ismin ve soyismimdir nickim ile alakasız GOld üyeyim diye face serbest demedim de bunu kullanmadımda.

Face vermeye çalştın diyte banladınız sonra
reklam yapıyorsun o yüzden 2 gün banladık dediniz ? facenin reklamıysa yaklaşık 100 üye banlanmalı face muhabbeti hergün var

Lütfen rica ediyorum bitirin şu olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri