degisiklik olsun bende bu konuyu buldum... hangi hastanede yada evdemi..dogdunuz=?:147:
meLinda Bayan Üye 11 Eyl 2009 #1 degisiklik olsun bende bu konuyu buldum... hangi hastanede yada evdemi..dogdunuz=?:147:
LoKuMuM<3 Bayan Üye 11 Eyl 2009 #2 ---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? tarladahahaha hastanede tabiki.
DReNGL Bayan Üye 11 Eyl 2009 #6 ---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? PReѧ' Alıntı: yolda Genişletmek için tıkla ... sabredemedin mi=) hastnede doğmşum=) ama ablam ewde
---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? PReѧ' Alıntı: yolda Genişletmek için tıkla ... sabredemedin mi=) hastnede doğmşum=) ama ablam ewde
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 19 Eyl 2009 #8 ---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? hastane
N ` nazLı .. Bayan Üye 19 Eyl 2009 #10 ---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? LoqKuMuM<3' Alıntı: tarladahahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha hastane tbi ki
---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? LoqKuMuM<3' Alıntı: tarladahahaha Genişletmek için tıkla ... hahaha hastane tbi ki
U UykuCu Kayıtlı Üye 19 Eyl 2009 #15 ---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? Tarlada düşüvermişim birden şaka şaka ZeynepkamiL'de doğdum
K Kinq_ Kayıtlı Üye 20 Eyl 2009 #16 ---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? Maçın tam ortasında doğdum 1990 dönemlerinde Galatasaray Maçıydı Hagi bi vurmustu tam doksana gidiyodu bn doğdum gool oldu Şakaydı.. Hast.
---> hastanedemi evdemi dogdunuz=? Maçın tam ortasında doğdum 1990 dönemlerinde Galatasaray Maçıydı Hagi bi vurmustu tam doksana gidiyodu bn doğdum gool oldu Şakaydı.. Hast.