Hasan Sas' Tan weda

qöztepeLi

Kayıtlı Üye

30799-Hasan_Sas_G_Saray_a_veda_ediyor-Resim.jpg

Galatasaray-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Hasan Şaş, sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını açıkladı.
....................
Maç sonrası Lig TV’ye açıklamalarda bulunan Hasan Şaş, artık geleceğini düşünmek zorunda olduğunu belirterek, "Hasan Şaş’ın adı çıkmış. Hiçbir futbolcuya bu kadar kolay kart gösterilmiyor. Hakemler Hasan ağzını açsa kartnı çıkartıyor. Devre arasında arkadaşlarımla vedalaşacağım. Yönetim ve hocamla da konuşacağım. Galarasaray’dan ayrılmaya karar verdim" dedi.

SAHADAN ZORLUKLA ÇIKARTILDI


Karşılaşmanın 80. dakikasında hakeme yaptığı itiraz nedeniyle gördüğü 2. sarı kart sonrasında kırmızı kart gören Hasan Şaş, sahadan zorlukla çıkartıldı. Kart sonrasında çok sinirlenen Hasan, Hakan Şükür tarafından saha kenarına götürülürken, bu kez yedek kulübesinde bulunan takım menajeri Mustafa Turgun ile tartıştı. Hasan’ın bu sırada yumruğunu vuracakmış gibi kaldırması dikkat çekti.

Hasan, soyunma odasına gitmeyip körükteki cam bölümden maçı seyretmek isteyince, bu kez de karşılaşmanın 4. hakemi Mete Kalkavan, soyunma odasına gitmesini istedi.

Hasan Şaş, takımının Fenerbahçe ile gelecek hafta yapacağı derbi maçta yer alamayacak.


 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst