---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? ben hep az yaşa mutlu yaşa derim :)))
KaR Bayan Üye 6 Tem 2009 #81 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? ben hep az yaşa mutlu yaşa derim ))
G Gülümse. Bayan Üye 6 Tem 2009 #82 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Ben iyi yaşa derım. Ya da geç geber.
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 6 Tem 2009 #83 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Geçmişten Beri Alışkanlık Oldugu İcin
M Mastor Kayıtlı Üye 25 Eyl 2009 #84 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Alışklanlık olduğu için söylüyorum.
R raşit Kayıtlı Üye 25 Eyl 2009 #85 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? sa beyler ben yeniyim
R raşit Kayıtlı Üye 25 Eyl 2009 #86 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? cok haklısın:::S
•£smer_BeBeq• Bayan Üye 25 Eyl 2009 #88 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Hapşırınca Kalbimiz Bi Anlık Durdugunda Tekrar Hayata Dönebilmesi İcin.. ben öLe bili0rum.
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Hapşırınca Kalbimiz Bi Anlık Durdugunda Tekrar Hayata Dönebilmesi İcin.. ben öLe bili0rum.
C CemUzun Kayıtlı Üye 25 Eyl 2009 #89 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Hapşırınca Kalbimiz Bi Anlık Durdugunda Tekrar Hayata Dönebilmesi İcin dogrusu bu çünkü duruyo kalp
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Hapşırınca Kalbimiz Bi Anlık Durdugunda Tekrar Hayata Dönebilmesi İcin dogrusu bu çünkü duruyo kalp
GothicAngeL Bayan Üye 25 Eyl 2009 #90 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? alışkanlık olduğu için..
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 25 Eyl 2009 #91 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? :2: sanırım alışkanlık olduğu için diyorum
karagümrük Kayıtlı Üye 25 Eyl 2009 #92 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Her Hapşırana Çok Yaşa Derim Ama Neden Dendigini Bilmiyorum
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Her Hapşırana Çok Yaşa Derim Ama Neden Dendigini Bilmiyorum
ashli Bayan Üye 25 Eyl 2009 #93 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? bunun hakkında hikayeler anlatılır hani ölmek üzere olan biriyle gözleri görmeyen biri arasında geçtiği rivayet edilir.. ben alışkanlık olduğu için derim..
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? bunun hakkında hikayeler anlatılır hani ölmek üzere olan biriyle gözleri görmeyen biri arasında geçtiği rivayet edilir.. ben alışkanlık olduğu için derim..
P pretty_miss Bayan Üye 25 Eyl 2009 #94 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? aslında insan hapsurduğu sırada kalp 1 kaç saniyeliğine durur. işte bu yüzden söylenir. bilimsel acıklaması budur.. ben bu sebeple sölerim
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? aslında insan hapsurduğu sırada kalp 1 kaç saniyeliğine durur. işte bu yüzden söylenir. bilimsel acıklaması budur.. ben bu sebeple sölerim
M.Anaç Bayan Üye 25 Eyl 2009 #95 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Geçmişten Beri Alışkanlık Oldugu İcin. İyi yaşa demek daha mantıklı aslında ama alışkanlık kolay kaybedilmiyor. :/
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Geçmişten Beri Alışkanlık Oldugu İcin. İyi yaşa demek daha mantıklı aslında ama alışkanlık kolay kaybedilmiyor. :/
çApqıN_kıZ Bayan Üye 26 Eyl 2009 #96 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Hapşırınca Kalbimiz Bi Anlık Durdugunda Tekrar Hayata Dönebilmesi İcin
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Hapşırınca Kalbimiz Bi Anlık Durdugunda Tekrar Hayata Dönebilmesi İcin
Fearless_TR Kayıtlı Üye 26 Eyl 2009 #98 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Geçmişten gelen bir alışkanlık olduğu için bence
U UykuCu Kayıtlı Üye 26 Eyl 2009 #99 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Geçmişten bir alışkanlık olduğu için Annem Öğretmişti bana
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Geçmişten bir alışkanlık olduğu için Annem Öğretmişti bana
manyax_girl Bayan Üye 26 Eyl 2009 #100 ---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Her Hapşırana Çok Yaşa Derim Ama Neden Dendigini Bilmiyorum
---> Hapşıran Birine Neden " Çok Yaşa " Dersiniz ? Her Hapşırana Çok Yaşa Derim Ama Neden Dendigini Bilmiyorum