Hangisi Zor...?

İnciBaran

Bayan Üye
Sevdiginiz kişiden uzaktan ayrı kalmak mı daha zor...?
yoksa,
Sevdiginizin kişiin ölümüyle ayrı kalmak mı daha zor..?

iyi paylaşımlar dilegiyle...
selametle kalınız..

---> Hangisi Zor...?

Ölümüyle ayrıLmak Daha zor Tbi..
Sonucda Uzakta oLsanda onun ßiyerLerde nefes aLdqını bLiosn..Hissetmesen biLe bLiosun ßu ßiLe Yetr Ztn !
Ama öLüm ! ALLAH kmseye yaşatmsın qercekdn.. Çk kötü !

---> Hangisi Zor...?

şuan sevdiğimden uzaktayım zor özlüyorum elbette ama inş kavuşucam diye teselli buluyorum arkadaşımın da sevgilisi vefaat etti onun durumu bana bakılırsa daha çekilmez herşeyin telafisi olur ama ölüm en zoru diye düşünüyorum.

---> Hangisi Zor...?

hımm..

Ölümünü yaşarsın fakat belirli bi süre sonra öldüğünü kabullenirsin dimi yani artık onun olmadığını olmayacağını gibi..

zor bi durum tabiki ama yapacak bişey yok.

ama onun varolduğunu bile bile ondan ayrı kalmak uzak olmak daha zor diye düşünüyorum.

---> Hangisi Zor...?

haklısın cnm da bide şöyle düşün karşılıklı bir sevgiyse bu bence engel tanımaz uzaklık sen gidersin o gelir illaki uzakları yakın etme imkanı zorlukları kolaya çevirme fırsatı doğar ama ölümü telafi edicek onu geri getiricek yada senin özlemini dindirmek için bir çaba sarf etmem mümkün diil tabiki bu benim görüşüm senin görüşüne de saygı duyuyorum ama ben sevdiğim adamın ölmesinden se benden uzakta yaşamasına dahi katlanabilirim.

---> Hangisi Zor...?

Hadi ama gerçekci olun ..
Mezarlar Zamanında kimsenin vazgeçemedikleri ile dolu..
Mezarda olsa adam öldü gitti, bunu bir şekilde öyle ya da böyle kabullenip unutuyorsun !
Ama uzakta olsa, her gün kavuşmanın hayali ile zaten iyice sararsın psiko'ya ..

---> Hangisi Zor...?

her an onun hayaliyle yaşayabilecek kadar seversen birilerini belki biryerlerde nefes alıyor olması teselli olur.
ölürse kahrolursun...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri