Hangisi Daha Zor ?terketmekmi Terkedilmekmi

Hangisi Daha Zor ?terketmekmi Terkedilmekmi ?

• Terkedilmek . Cünkü ...

Oy: 13 46.4%
  • Terketmet . Cünkü ...

Oy: 11 39.3%
  • Benim BoyLe SheyLerLe ALakam Yoktur .

Oy: 4 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
---> Hangisi Daha Zor ?terketmekmi Terkedilmekmi

Herkes Terketmek Diyor.. Peki Kendinize Şunu Sorun Seven İnsan Terk EDer mi ?

ALdatma Dışında Hiç ßir Seven Terk Etmez Diye Düşünyorum... Sanırım Çoğunuz ßenLe Aynı Fikirdesinizdir..

Öyle insanlar tanıdımki, afedersiniz ama deli gibi severken terketmek zorunda kalıyor...Tabi bunlar istisna..Herneyse,
Eğer insan sevmiyorsa terketmek zorundadır.Hem kendisine hemde karşısındaki insana zarar verir. Terkedilmek iyi bir şey demiyorum, gerçekten zorlayıcı bir durum.Fakat terkeden insan tüm ihtimalleri düşünerek ayrılır, onca olasılıkların içinde boğulur kalır... Ama terkedilen insanın tek bir düşüncesi vardır; terkedilmek. Tabi bu bahsettiklerimin içine günümüz bir günlük ilişkilerine aşk diyen insanları katmıyorum.

---> Hangisi Daha Zor ?terketmekmi Terkedilmekmi

Artık Herkes Öpüşmeyi Aşk Sanıyor.. Sevgi ve Aşk Bazı İnsanLar İçin O Kadar AşağıLara Düştüki.... Şuan Burada SöyLeyemem.. ßen Sevgiyorum ve 19 Yaşında NişanLandım ve Çok Seviyorum.. Bir Tane BiLe AyrıLık Yaşamadık.. Karşımdakı İnsana Güvenim Sonsuz.. Oda ßana GüveniyoR. Zaten Bu Sayede ßuraLara Kadar GelebiLdik.. Çoğu AyrıLıkLar GüvensizLiktende KaynakLanıyor... Güven ve Sadakat En ÖnemLi etken İlişkilerde Güven ve Sadakat Yoksa SevgıDe oLmaz Zaten Ama Severek AyrıLanLar İçin Terketmek ve terkediLmek Yaşadıkları En Zor Şeydir... Umarım Seven Hiç Kimse Ayrılmaz :')

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri