Hangisi Daha Zor ?terketmekmi Terkedilmekmi

Hangisi Daha Zor ?terketmekmi Terkedilmekmi ?

• Terkedilmek . Cünkü ...

Oy: 13 46.4%
  • Terketmet . Cünkü ...

Oy: 11 39.3%
  • Benim BoyLe SheyLerLe ALakam Yoktur .

Oy: 4 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    28
terketmek zordurr..çünkü karşıdaki kişinin üsülmesini istememmm kendim üsülürüm yinede karşımdakini üsmemmm terkedilince bi şekilde unuturum ama başkasının ahını almak istemem açıkcası:););)

terkedilmek çok daha zordur bunlarda aralarında üçe beşe ayrılır mesela ben terkede ede terketmeye alıştım hiç terkedilmedim onun için terkedilmekten çok korkuyorum lütfen kimse beni terketmesin yafff

terketmek kötüdür çünkü vicdanın seni kemirir durur, onun nefretini belkide ahını almak kadar kötü bişi olamaz bence... terkedilmek çünkü çooook sevdiğin birinden nefret ediyo olabildiğini görmek hayatı yaşanılmaz kılar. onun kadar hayattanda nefret edersin :( ikiside yani.. Allah kimseye göstermesin ya :(

Son düzenleme:
terketmek ya ben bu yuzden 3 ay sevmedıgım kısıyle cıkmak zournda kaldım 9sınıfdayken:S sırf kız uzulecek dıe(bu forumdan degıl olanlar ustune alınmasınlar:D)

kesinliklede terketmek. bi insanın hayallerini umutlarını kırmaya kimsenin hakkı yoktur die düşünüyorum.bikere ah aldınmı yerden kalkmak zor.arkadaşlar;)

terketmek ya ben bu yuzden 3 ay sevmedıgım kısıyle cıkmak zournda kaldım 9sınıfdayken:S sırf kız uzulecek dıe(bu forumdan degıl olanlar ustune alınmasınlar:D)
hady yhaf :S hayatta dayanamam :D iisn sn gne acaba kım ! ?
terkedılmek zordur bende bırınden edıldım ama asla unutamadım hala peşınde koşuorum ama nafıle :( :) o yzdn terkedılmek dha zordur ;) terk eden ztn takmıoo !

bence terkedilmek daha zordur.. yani terkeden biz isek bi şekilde karşıdakine de açıklarsın anlar heralde:S ama terkedildiinde daha kötü ele bi dee çookk seviosan.. kimsenin başına gelmes inş.:(:(

terketmek . çünkü insan terkederken her zaman içinde bi burukluk olur acabalar olur doğrumu kelimeleri beynini kurcalar
hiç terkedilmedim belki oda kötüdür ama terketmek çok kötü bişi yha :(

Terketmez ÇÜnkÜÜ Bana Deger Vermeyenn Bİrİyle Bİrlİkte Olmammm

Benİmm BÖyle Sorunlarimm Yokkkk

bnce ikiside cook zor..!!
terk ederken karsindakini üzmek istemezsin, terk ediLIrkende kndin üzüLürsün...
yha cikis yoLu yok gbi bisi yha:S
ama snki terk etmek daha zor ...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri