Hangisi daha özellllll hımm...????
İnci 1907 Prenses 26 May 2009 #2 ---> Hangisi daha özel...? ilk buLusma , ilk öpücükte olabilir bu arada ilk kavgadan 2 tane var
S SABIRLI Kayıtlı Üye 26 May 2009 #3 ---> Hangisi daha özel...? Ilk elini tutma benim için en heyecanlı şey
tatLichey Bayan Üye 26 May 2009 #9 ---> Hangisi daha özel...? A$Koliq ^^' Alıntı: ay üf benim için hepsi özel Genişletmek için tıkla ... Bir tane en fazla iki tane secccc =):150:
---> Hangisi daha özel...? A$Koliq ^^' Alıntı: ay üf benim için hepsi özel Genişletmek için tıkla ... Bir tane en fazla iki tane secccc =):150:
tatLichey Bayan Üye 26 May 2009 #11 ---> Hangisi daha özel...? Rock SouL' Alıntı: İLk öpücük..Ama sapıtmadan Genişletmek için tıkla ...
L limonlubrokoli Bayan Üye 27 May 2009 #13 ---> Hangisi daha özel...? hissislikten hissiyata geçişin akabinde ilk bakış, dokunuş, öpüş.. o iki kelimeyi kullandığı ilk an..
---> Hangisi daha özel...? hissislikten hissiyata geçişin akabinde ilk bakış, dokunuş, öpüş.. o iki kelimeyi kullandığı ilk an..
A$Koliq ^^ Bayan Üye 27 May 2009 #14 ---> Hangisi daha özel...? tatLichey' Alıntı: Bir tane en fazla iki tane secccc =):150: Genişletmek için tıkla ... seçemiyorum ilk öpücük
---> Hangisi daha özel...? tatLichey' Alıntı: Bir tane en fazla iki tane secccc =):150: Genişletmek için tıkla ... seçemiyorum ilk öpücük
| ηeŦe'S' | Bayan Üye 27 May 2009 #17 ---> Hangisi daha özel...? Bence Hepsi. Çünkü Hİçbirini Daha Yaşayamadım O yüzden Tercih Yapmam Zor
asd.f Bayan Üye 3 Haz 2009 #18 ---> Hangisi daha özel...? Bncee İlk öpüücük .. UnutuLmuoo iLk öpücükler..