Hangimiz Daha Güzeliz..

Hangimiz Daha Güzeliz

• Buse

Oy: 21 33.3%
  • Dilara

Oy: 42 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    63
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Hangimiz Daha Güzeliz..

Allah'ın yarattığı her kul güzeldir.Böyle birşeyi ilk kez görüyorum.
Ne kadar anlamsız,basit birşey bu.İnsan kendi güzelliğini öğrenmek için başkalarının takdirini almak zorunda değildir. ;)
-İkinizde değilsiniz.

Katılıyorummmm.+ Reppppppppp

Dilara Son Resmini Buraya Gönül Rahatlığıyla Koyduğuna Göre Çok Güvebiyosun Sen Kendine

:) 28 yasindayim, 6-7 senedir forumlara bakiyorum (araliklida olsa) ilk defa boyle bir anket ile karsilasiyorum...

boyle bir ankette yer almayi asla istemezdim :) hatta dusunemiyorum bile benim ve birisinin fotosunu yan yana hangimiz daha guzeliz diye :)

ne ben guzel cikip arkadsimin rencide olmasini isterdim ne arkadsim guzel cikip benim rencide olmami isterdim...

akli basinda anketler ekleyin ALLAH askina...
herkezin bakis acisi farklidir, her nekadar kliselesmis bir laf olsada ic guzelligi olmadiktan sonra neyleyim dis guzelligi (sadece sizin sahsiniza karsi demiyorum genel olarak diyorum)...

guvenme guzelligine bir sivilce yeter, guvenme zenginligine bir kivilcim yeter....

ALLAH butun uvruzlariniz vermis mi? saglam missiniz? gerisi bos... bazen bizler suramizdan buramizdan sikayet ederken okadar insan onlarin ozlemini duyuyor...
Uvruzlarimizin kiymetini bilelim...

ikinizde hamd olsun guzelsiniz... guzelliginizin kiymetini bilin, onemsemesekte cok kiymetli bedenemiz, madem oyle mahremlerinize saklayarak dahada kiymetli hale getirin kendinizi...

kusura bakmayin arada bir cenem dusuyor boyle...
kirdimsa affola.

buse;
1749.jpg

1806.jpg

1808.jpg

1811.jpg

dilara;

1820.jpg

1822.jpg

1824.jpg

1832.jpg

İkinizde birbirinize benziyosunuz ikizmisiniz X :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri