---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İtalyanca
M Moreas Bayan Üye 25 Ara 2015 #21 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İtalyanca
A asi2016 Bayan Üye 9 Mar 2016 #22 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? fransızcayı bilmek isterdim
Betty Blue Bayan Üye 1 Nis 2016 #23 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizce ve Fransızca biliyorum . İspanyolca olsaydı fena olmazdı.
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizce ve Fransızca biliyorum . İspanyolca olsaydı fena olmazdı.
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 1 Nis 2016 #24 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Fransızca
Heretic. Erd Bayan Üye 1 Nis 2016 #25 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Almanca ve İngilizce
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 7 Nis 2016 #26 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Diğer; Hintçe.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Nis 2016 #27 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İstemem Kalsın. Türkçemi Deforme Edemem.
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İstemem Kalsın. Türkçemi Deforme Edemem.
XPeke Kayıtlı Üye 7 Nis 2016 #28 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? InnoCence' Alıntı: İstemem Kalsın. Türkçemi Deforme Edemem. Genişletmek için tıkla ... Türkçe'yi deforme edemem derken bile ister istemez etmişsiniz adminim
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? InnoCence' Alıntı: İstemem Kalsın. Türkçemi Deforme Edemem. Genişletmek için tıkla ... Türkçe'yi deforme edemem derken bile ister istemez etmişsiniz adminim
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Nis 2016 #29 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Ispanyolca ve ingilizce
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 7 Nis 2016 #30 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? XPeke' Alıntı: Türkçe'yi deforme edemem derken bile ister istemez etmişsiniz adminim Genişletmek için tıkla ... Yani bak dilimiz ne derece yabancilasti.. O yuzden fazlasina gerek yok yani Anladin sen benim demek istedigimi
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? XPeke' Alıntı: Türkçe'yi deforme edemem derken bile ister istemez etmişsiniz adminim Genişletmek için tıkla ... Yani bak dilimiz ne derece yabancilasti.. O yuzden fazlasina gerek yok yani Anladin sen benim demek istedigimi
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Nis 2016 #31 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Arapca, ingilizce, hintce, farsca. Keske herdili bilsem ne guzel olurdu
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Arapca, ingilizce, hintce, farsca. Keske herdili bilsem ne guzel olurdu
Earl Freyja Bayan Üye 20 Nis 2016 #32 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Fransızca
H HaDeS Kayıtlı Üye 20 Nis 2016 #33 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizce
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 20 Nis 2016 #34 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizce,Arapça.
Heulwen Kayıtlı Üye 20 Nis 2016 #35 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Dünya'da evrensel dil olan İngilizce'yi tabiki.
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Dünya'da evrensel dil olan İngilizce'yi tabiki.
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 20 Nis 2016 #36 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizceyi öğrensek kafi, plase olarak ispanyolca bilmek isterdim.
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizceyi öğrensek kafi, plase olarak ispanyolca bilmek isterdim.
MertCanBey Kayıtlı Üye 20 Nis 2016 #37 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Rusça
'Gülümse :D Prenses 20 Nis 2016 #38 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? hala italyanca.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 20 Nis 2016 #39 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? kore
Purgatory Forum Prenses Bayan Üye 21 Nis 2016 #40 ---> Hangi Yabancı Dili Anadiliniz Gibi Öğrenmek İstersiniz ? Fransızca.