Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz?
mavikalem34 Kayıtlı Üye 24 Eki 2013 #2 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Merhaba. Kuran arapçasını. (Hoca geçinenlerin sahtekarlıklarını; Daha kolay ispatlamak ve önlemek için ). Sağolun.
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Merhaba. Kuran arapçasını. (Hoca geçinenlerin sahtekarlıklarını; Daha kolay ispatlamak ve önlemek için ). Sağolun.
Lilith Daughter of the Void Admin 24 Eki 2013 #3 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Fransızca..
ashli Bayan Üye 25 Eki 2013 #4 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Fransızca..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 25 Eki 2013 #5 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizce
veintiseis Kayıtlı Üye 25 Eki 2013 #7 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İspanyolca
yesil83 Bayan Üye 25 Eki 2013 #8 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Beceremedigim.ingilizce ve arapca
LityuM Bayan Üye 25 Eki 2013 #9 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İspanyolca-İngilizce (hangisi daha ağır basıyo çıkaramadım xD)
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İspanyolca-İngilizce (hangisi daha ağır basıyo çıkaramadım xD)
Gözde' Bayan Üye 26 Eki 2013 #10 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Diger; Ispanyolca
'Gülümse :D Prenses 27 Eki 2013 #11 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İtalyanca
G Gökbörü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #12 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizce
XPeke Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 #13 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? diger ispanyolca . ispanyolca diline ve ispanyol kültürüne cok büyük hayranlıgım ve sempatim var
---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? diger ispanyolca . ispanyolca diline ve ispanyol kültürüne cok büyük hayranlıgım ve sempatim var
Derin42 Bayan Üye 5 May 2014 #15 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? almanca
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 28 Kas 2015 #16 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? ispanyolca , ingilizce
M meltemoz Bayan Üye 23 Ara 2015 #18 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İspanyolca
BadMatmazel توغبه Prenses 23 Ara 2015 #19 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? Yunanca
mortal00 Kayıtlı Üye 23 Ara 2015 #20 ---> Hangi yabancı dili anadiliniz gibi öğrenmek isterdiniz? İngilizce