Gs................
R RaPizM^^ Bayan Üye 9 Şub 2009 #190 ---> Hangi Takimi TUTUYORSUNUZ? mert-ejohn' Alıntı: Sanırım süper ligte 4 takımımız var.. Bursaspor Genişletmek için tıkla ... merte katılıorumm.. GSlı olduum kadar BURSAlıyım :106:
---> Hangi Takimi TUTUYORSUNUZ? mert-ejohn' Alıntı: Sanırım süper ligte 4 takımımız var.. Bursaspor Genişletmek için tıkla ... merte katılıorumm.. GSlı olduum kadar BURSAlıyım :106:
_zeynep_ Bayan Üye 9 Şub 2009 #192 ---> Hangi Takimi TUTUYORSUNUZ? ....G..a..L..a..T..a..S..a..R..a..Y.... En Büyüükkkk CİMBOOOMMM Son düzenleme: 9 Şub 2009
DeaDLove Banned 9 Şub 2009 #193 ---> Hangi Takimi TUTUYORSUNUZ? ozan_033' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... en büyük fener bendendinhahahahahaha
---> Hangi Takimi TUTUYORSUNUZ? ozan_033' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... en büyük fener bendendinhahahahahaha
F fresen06 Bayan Üye 10 Şub 2009 #198 ---> Hangi Takimi TUTUYORSUNUZ? Buyuk harfle yazdim sonradan fark ettim kurucumuzdan, adminlerimizden vede tum uyelerden ozur dilerim...
---> Hangi Takimi TUTUYORSUNUZ? Buyuk harfle yazdim sonradan fark ettim kurucumuzdan, adminlerimizden vede tum uyelerden ozur dilerim...