karagümrük
Kayıtlı Üye
---> Hangi spor'u yapsak kızların ilgisini çeker ?
Futbol dimi kızlar :8:
Futbol dimi kızlar :8:
bak o spor dalınıda çok severim ama ülkemizde pek yaygın bir spor dalı değil. mesela hetbolu severim, bizim ilçe takımında hetbolu kızlar oynuyor, biz erkeklerde futboldada, hetboldada destek çıkıyoruz ilçe takımına.Aklımda bir tenis bir de buz pateni vardı seçeneklerde tenisi görünce onu dedim
Bence buz pateni hahaha
Artistik patinaj xD
İlçeniz gelişmiş ayrıca spor yapan kızları da desteklemek çok güzel bir davranışbak o spor dalınıda çok severim ama ülkemizde pek yaygın bir spor dalı değil. mesela hetbolu severim, bizim ilçe takımında hetbolu kızlar oynuyor, biz erkeklerde futboldada, hetboldada destek çıkıyoruz ilçe takımına.
aynen katılıyorum, bizim ilçe mahlesef biraz duyarsız insan çok, futbola gelirlerde, hentbol maçına zannetmiyorum, bizim arkadaşlar ile hentbol maçına gideriz, facebooktan hocayı eleştirdik diye bizim arkadaşın üzerine yürüdü bayan hetbol hocası çok sert hocadır ben karşıyım o hocaya geçen sene dünya gündemine haber olduk olaylar çıktı hep o hocanın yüzünden ne gerek var tartışmaya değilmi, sen oyununa bak çok gereksiz şeyler, aynı sertliği takımımıza zarar veriyor.İlçeniz gelişmiş ayrıca spor yapan kızları da desteklemek çok güzel bir davranış
Kızlara özgüven kazandırıyo hem spor hemde kızlar kazanıyo
Balecilik ? Balerinlik mıydı balicilikmiydi neydı aga o ? :S
erkeklerde balet oluyo o:I
Dur ben bi anneanneme sorıyım Bildiği bi hoca varsa gondersin seni
zaten bir yandan işin şakasıda var amma sadece kızların dikkatini çeken tarzlar var forumdakilere sorup hangisi oldugu bilinsin diye anket kurduk zatenbeyler yorum yeşilden geldiyse hiçbiridir.. neden spor yapıp kız tavlayacan ki...sporu sağlığın için hobin olduğu için yap...eğer kızlar gelsin diye yapıyosan çok beklersin...rahat olmak lazım..gelen elbet gelir..gelmeyense dünyanın sporunu yapsanda gelmez...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.