Hangi spor'u yapsak kızların ilgisini çeker ?

Kızlar hangi sporu yapan erkeklerden hoşlanır ?

• Kullanılan toplam oy
    17
---> Hangi spor'u yapsak kızların ilgisini çeker ?

Kesinlikle :D bı ara ıdmandaydım bı kac tane kızda ızlıyodu ıdmanı ıdman bıttıgınde bana dedıkı bıtanesı Crossover'ların harıkaydı cok etkılendım sonra bı kac kere daha geldıler numaralarımızı aldık falan :D Valla bılmıyorum bence Basketbol :D

Kesinlikle :D bı ara ıdmandaydım bı kac tane kızda ızlıyodu ıdmanı ıdman bıttıgınde bana dedıkı bıtanesı Crossover'ların harıkaydı cok etkılendım sonra bı kac kere daha geldıler numaralarımızı aldık falan :D Valla bılmıyorum bence Basketbol :D

acıklama ıcın tesekkurler :D yarın ılk ısıım bı basketbol kulubune katılmak olacak :D

yahu bende hepsi var ortaya karışık bişiler kız yok hayır tipimde var romantik birisiyim kibarım falan bahtsızım kısmetim kapanmış nazar mı değdi acep bi dua okuyun üfleyin gençler yanıyor gençliğim :D

yahu bende hepsi var ortaya karışık bişiler kız yok hayır tipimde var romantik birisiyim kibarım falan bahtsızım kısmetim kapanmış nazar mı değdi acep bi dua okuyun üfleyin gençler yanıyor gençliğim :D

Dur ben bi anneanneme sorıyım Bildiği bi hoca varsa gondersin seni :D :D

beyler yorum yeşilden geldiyse hiçbiridir.. neden spor yapıp kız tavlayacan ki...sporu sağlığın için hobin olduğu için yap...eğer kızlar gelsin diye yapıyosan çok beklersin...rahat olmak lazım..gelen elbet gelir..gelmeyense dünyanın sporunu yapsanda gelmez...

beyler yorum yeşilden geldiyse hiçbiridir.. neden spor yapıp kız tavlayacan ki...sporu sağlığın için hobin olduğu için yap...eğer kızlar gelsin diye yapıyosan çok beklersin...rahat olmak lazım..gelen elbet gelir..gelmeyense dünyanın sporunu yapsanda gelmez...

imza
yesil :)

yapmacik olan herseyden nefret ederim... (yorumlari yapan arkadaslara demiyorum bunu)

hiçbiri kızların gözüne girmek çok kolay ama bir o kadarda zordu ya xD

Kızların İlgisini Çekmek İçin Spor Yapmakta Nerden Çıktı Şimdi Süper Kardeşim ? xD

Futbol Bir Spor Dalı, Bir Oyun Olduğu Kadar Aynı Zamanda Bir Sanattır Bana Göre :) Futbol Apayrı Bir Tutkudur. Futbolsuz Bir Hayat Düşünülemez. xD

bunun cevabı her spor dalı olabilir, herkes farklı sporlardan hoşlanır. ama genele vuracak olursak futbolla basketbol ipi göğüsler.

aslında bunu kızlara sormak lazım, aslı tenis diyor :D yeşil hiç biri diyor ama kendisi okul takımında futbol oynardı :D

LAL futbol diyor :D

Tenis havalı bir spor o bakımdan düşünmüştüm hahaha

trabzonda yeni açılmış tenis sahası, tenis olmasaydı belki fikrin başk bir spor dalından yana olacaktı değilm ulan ulan :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri