---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ SensizLigin 5. günü
BravehearTs Kayıtlı Üye 27 Ağu 2010 #22 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ anket olduğunu bilmiyordum atladım öyle düzeltme Sensizliğin 5. günü Son düzenleme: 27 Ağu 2010
---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ anket olduğunu bilmiyordum atladım öyle düzeltme Sensizliğin 5. günü
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 27 Ağu 2010 #23 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ Sensizliğin 5. günü
'-DamLa Bayan Üye 26 Eki 2010 #24 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ KaLbimin saTır araLaRı ~
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 26 Eki 2010 #25 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ KaLbimin saTır araLaRı ~
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 Eki 2010 #26 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ hiç biri
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 14 Kas 2010 #29 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ Sensizliğin 5. günü. İlginç geldi bana niye 5. gün gizemi ne -)
---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ Sensizliğin 5. günü. İlginç geldi bana niye 5. gün gizemi ne -)
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #30 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ Sessizliğin 5. günü
quLDeniz Bayan Üye 3 Eki 2012 #34 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ Kalbimin satır araları..
kaff Kayıtlı Üye 8 Eki 2012 #35 ---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ "Günler Tepelerden Aşağı Koşan Vahşi Atlar Misali"...Roman olmasa da şiir kitabı adı (C.Bukowski)
---> hangi Roman baSLıgı ıLgınızı ceKeRdi ? ~ "Günler Tepelerden Aşağı Koşan Vahşi Atlar Misali"...Roman olmasa da şiir kitabı adı (C.Bukowski)