Hangi Renkte Doğdunuz

16 Aralık.. Kestane: )

Zeki güçlü bağımsız ve ne yapacağını bilen biridir. Sosyal olmayı sever ancak başkalarını düşünmeden kendi bildiğinide yapmaktan kaçınmaz. Espriden anlar. Akıllı ve pratik olmasına rağmen tembelliği de sever.


Evet, evet bu kesinlikle ben.. Kendimi gördüm.. İstesem harikalar yaratabiliyorum ama şu tembelliğim yokmu:D
 
ALTIN

Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilir. Neşeli, adil ve dışadönüktür. Insanları etkilemeye çalışmaz. Çok kolay huzursuzluğa kapılır. Ilişkilerinde hassastır, bu yüzden aradığını bulmakta güçlük çeker.


doğru valla
 
MOR

Gizemli çekici anlayışlı insanları etkilemeyi seven asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz çünkü psikolojik durumu çok çabuk değisir.


dogru:Dteşekkürler
 
25 HAZİRAN - 4 TEMMUZ KIRMIZI

KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz


ne aLaka ya :D peMbE oLmaLıydı:D:D
 
KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar çekingenlik yapmaz.

aynı ben ya vayy be :D
 
KREM

Yarışma ruhuna sahip ve sportiftir. Kaybetmeyi asla sevmez ve çoğunlukla neşelidir. Güvenilir ve dışa dönüktür. Aşkı dikkatlice seçer, ancak çabuk aşık olmaz. Doğrusunu bulmak için uzun süre beklemeyi tercih eder.

yani..;)
payLaşım için tşk..
 
MAVi

Kendine fazla güvenmeyen gerektiği zaman cesur olabilen bir yapıya sahiptir. Artistik bir doğası vardır ve aşık olmayı sever. Kalbinin sesini dinlemek yerine mantığını kullanmayı tercih eder.



Allah Allah :D
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst