---> hangi renk konvers giyersiniz? siyah beyaz gri
mystic Bayan Üye 29 Nis 2009 #23 ---> hangi renk konvers giyersiniz? şuan ayağımda siyah ve kırmızı bağcıkları olan bir converse giyiyorum
---> hangi renk konvers giyersiniz? şuan ayağımda siyah ve kırmızı bağcıkları olan bir converse giyiyorum
DiReNiS Bayan Üye 30 Nis 2009 #24 ---> hangi renk konvers giyersiniz? sadece beyaz... Orjinal conversa giymem ama... Onun kalitesine yakın başka markalarda conversa tipi olanlarından Conversa hayır
---> hangi renk konvers giyersiniz? sadece beyaz... Orjinal conversa giymem ama... Onun kalitesine yakın başka markalarda conversa tipi olanlarından Conversa hayır
FaKe_IsL_xD Bayan Üye 1 May 2009 #26 ---> hangi renk konvers giyersiniz? FavoRiM : ßeYaz . . aMa moR da oLuR . .[ deRi ]
SpOoK_q!RL Bayan Üye 28 May 2009 #27 ---> hangi renk konvers giyersiniz? en cok siyah ve ßeyaz ama şuan renkLi qiymeye karar verdim buqün ßir kaç tane daha aLcm
---> hangi renk konvers giyersiniz? en cok siyah ve ßeyaz ama şuan renkLi qiymeye karar verdim buqün ßir kaç tane daha aLcm
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 14 Tem 2009 #30 ---> hangi renk konvers giyersiniz? beyaz
By Ferman Kayıtlı Üye 16 Tem 2009 #39 ---> hangi renk konvers giyersiniz? Daha çok gri tonlarını severimmmm