---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Benden süper oyuncu olur fakat avukat olmayı düşünüyorum :D
MrsKomik Bayan Üye 11 Şub 2011 #21 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Benden süper oyuncu olur fakat avukat olmayı düşünüyorum
'Gülümse :D Prenses 11 Şub 2011 #22 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? gastronomist enilginç isimli olanı benim
B bedelsizask Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 #23 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Tıbbi genetik veya nöroşirurji..
Director23 Banned 8 Ocak 2012 #24 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? En büyük hayalim Yönetmen olmaktı... Şartlar elvermeyince Polis/Narkotik olmaya yöneldim .
---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? En büyük hayalim Yönetmen olmaktı... Şartlar elvermeyince Polis/Narkotik olmaya yöneldim .
G Gülümse. Bayan Üye 8 Ocak 2012 #25 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Gönül ister ki Edebiyat öğretmeni olayım. Kader,kısmet..
Melanii Bayan Üye 11 Ocak 2012 #26 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? 6 yaşımdan beri oyunculuk eğiti aldığım için tiyatroya aşık olduğumiçin tabiki oyuncu :Ü
---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? 6 yaşımdan beri oyunculuk eğiti aldığım için tiyatroya aşık olduğumiçin tabiki oyuncu :Ü
Efser Bayan Üye 11 Ocak 2012 #27 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Edebiyat öğretmenliği istiyordum kısmet başka bir branş olacak yine de öğretmenlik nasip
---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Edebiyat öğretmenliği istiyordum kısmet başka bir branş olacak yine de öğretmenlik nasip
Bebek34 Bayan Üye 23 Ocak 2012 #29 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Turist rehberliği, yabancı dil öğretmenliği, tercümanlık gibi yabancı dil üzerine meslekler. Uçak hostesliği veya oyunculuk da istiyorum!
---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Turist rehberliği, yabancı dil öğretmenliği, tercümanlık gibi yabancı dil üzerine meslekler. Uçak hostesliği veya oyunculuk da istiyorum!
kRistaL3 Bayan Üye 23 Ocak 2012 #30 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? öğretmenlik,gazetecilik gibi meslekler seçmek istiyorum.Henüz karar veremedim ama aklım okul öncesi öğretmenliğinde.
---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? öğretmenlik,gazetecilik gibi meslekler seçmek istiyorum.Henüz karar veremedim ama aklım okul öncesi öğretmenliğinde.
AliceWonder Banned 29 Kas 2012 #34 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? pastacı olmak hayalim ama yön de değişebilir fizik ögretmenide olabilirim
---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? pastacı olmak hayalim ama yön de değişebilir fizik ögretmenide olabilirim
Critic Kayıtlı Üye 30 Nis 2013 #35 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Gelecek sene yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum,haliyle meslek olarakta yazılım mühendisi olurum inşallah.
---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? Gelecek sene yazılım mühendisliği okumayı düşünüyorum,haliyle meslek olarakta yazılım mühendisi olurum inşallah.
Clarisse Bayan Üye 6 May 2013 #36 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? İngilizce öğretmenliği veya avukat.
hucre Kayıtlı Üye 7 Tem 2013 #39 ---> Hangi mesleği seçmek isterdiniz? az daha okuyaydım da ormancı olaydım keşke :3cy1t: