hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun?
H HaDeS Kayıtlı Üye 18 Eki 2013 #2 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? kara kalemle mektup yazıyorum ben,bayramlarda kartpostal atıyorum...
---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? kara kalemle mektup yazıyorum ben,bayramlarda kartpostal atıyorum...
Deniz kızı Bayan Üye 18 Eki 2013 #3 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? WhatsApp, Skype
Lilith Daughter of the Void Admin 18 Eki 2013 #5 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Kullanmıyorum.
YanıLsama Bayan Üye 18 Eki 2013 #6 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Karpal tünel sendromu ile geldiğinizde göreceğim ben hepinizi.
---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Karpal tünel sendromu ile geldiğinizde göreceğim ben hepinizi.
Lalim Bayan Üye 19 Eki 2013 #7 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Whatsapp. Bazende line.
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 20 Eki 2013 #8 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? skype
G Gülümse. Bayan Üye 20 Eki 2013 #10 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Whatsapp. Bir ara skype da kullandıydım.
Apocrypha Bayan Üye 14 Ara 2013 #11 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Hiçbiri. Ben mesaj kullanmam direkt telefon açarım.
---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Hiçbiri. Ben mesaj kullanmam direkt telefon açarım.
Bisquitte* Bayan Üye 18 Ara 2013 #12 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Hemen hemen hepsi
Ahmosis Bayan Üye 18 Ara 2013 #13 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Vatsap bazen viber..
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 18 Ara 2013 #14 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Güvercin, bazende duman.
BadMatmazel توغبه Prenses 18 Ara 2013 #16 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Whatsapp
sllsn Bayan Üye 6 May 2014 #18 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? whatsapp messenger ve sms
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Ağu 2014 #19 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? WhatsApp.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 13 Ağu 2014 #20 ---> hangi mesajlaşma uygulamasını kullanıyorsun? Whatsapp