---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? Çabuk Sinirleniyorum (:
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 7 Nis 2010 #21 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? Çabuk Sinirleniyorum
sıpsévdyy Banned 9 Nis 2010 #22 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? çok cbk kanıorm insanlara bu huyumu sevmi0rm xS diger. . .
J ' Janset Kayıtlı Üye 15 Nis 2010 #23 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? Sinirli, sabırsız ve hırslı olmaktan hoşlanmıyorum.
DiReNiS Bayan Üye 16 Nis 2010 #25 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? Fazlaca sorgulayan gereksiz halimi...
Ö özgün :) Bayan Üye 16 Nis 2010 #26 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? zaafım olan insanlara hemen inanmaktan nefret edıorum
PureLove6 Kayıtlı Üye 9 Haz 2012 #30 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? Çok SinirLiyim Pimi ÇekiLmiş Bir Bomba Gibi )
sterio Kayıtlı Üye 9 Haz 2012 #32 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? aşırı pesimistim buna istinaden açılamıyorum ve hep ilk adımı karşıdan bekliyorum.
---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? aşırı pesimistim buna istinaden açılamıyorum ve hep ilk adımı karşıdan bekliyorum.
AtomKarinca Bayan Üye 10 Haz 2012 #34 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? inatçılık ve amansız gururumu hiç ama hiç sevmiyorum
Elsa Bayan Üye 19 Haz 2012 #38 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? Malesef ki, aşırı sinirliyim. Öfkemi kontrol etmeye çalışsam da, yenemiyorum bu huyumu.
---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? Malesef ki, aşırı sinirliyim. Öfkemi kontrol etmeye çalışsam da, yenemiyorum bu huyumu.
Valetta Bayan Üye 29 Haz 2012 #39 ---> Hangi Huyunuzu Sevmiyorsunuz? İnatçıyım yaa hiç sevmiyorum ama vazgeçemiyorum da xD