---> hangi hayvan olmak isterdiniz :D aslan
SefiL|SaH Kayıtlı Üye 21 Ağu 2009 #169 ---> hangi hayvan olmak isterdiniz Herhalde eşşek olurdum ben ... Eşşek olmamın sebebi ise bilinç altımın bu soruya verdiği şartlı refleksi diyebilirim ... Annem haftada bir bana , " eşşeğe altın semer vurmuşşsun eşşek yine aynı eşşek " diyip durur ... ; )
---> hangi hayvan olmak isterdiniz Herhalde eşşek olurdum ben ... Eşşek olmamın sebebi ise bilinç altımın bu soruya verdiği şartlı refleksi diyebilirim ... Annem haftada bir bana , " eşşeğe altın semer vurmuşşsun eşşek yine aynı eşşek " diyip durur ... ; )
EndLeSsLoVe Kayıtlı Üye 22 Ağu 2009 #171 ---> hangi hayvan olmak isterdiniz uçmayı bılen her turlu hayvan olurum
EndLeSsLoVe Kayıtlı Üye 22 Ağu 2009 #173 ---> hangi hayvan olmak isterdiniz Kedi ol sen kedi Ben de fare olcam
EndLeSsLoVe Kayıtlı Üye 22 Ağu 2009 #175 ---> hangi hayvan olmak isterdiniz Cıx ben daha ıyı olurum fare
S Shit! Bayan Üye 22 Ağu 2009 #176 ---> hangi hayvan olmak isterdiniz ii tamam baştan ben kedi olmak isterdim( ya ama istemiom ki)
EndLeSsLoVe Kayıtlı Üye 22 Ağu 2009 #177 ---> hangi hayvan olmak isterdiniz bende köpek olcam kandırdım seni
S Shit! Bayan Üye 22 Ağu 2009 #180 ---> hangi hayvan olmak isterdiniz al sana diş aslanım ben altın sarı yeleli