Hangi Bayan Bunları Takar ?
H HaDeS Kayıtlı Üye 11 Tem 2011 #4 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? kadinlari anlamak bazen,grcekten cok zor.
waLL~é Bayan Üye 13 Tem 2011 #9 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? gösterişi ilgiyi seven cogu kadın takar bunu.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 13 Tem 2011 #10 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? anca bunu o da en kötü ihtimal yani hahaha
OlDsToNeGirL Banned 13 Tem 2011 #11 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? Bazıları hariç ben takabilirim aynen bide Hande Yener
Lilith Daughter of the Void Admin 20 Ağu 2011 #12 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? bazen ben bile kendi türümü anlamıyorum .
'-DamLa Bayan Üye 20 Ağu 2011 #13 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? ßyn ChâpriSs' Alıntı: bazen ben bile kendi türümü anlamıyorum . Genişletmek için tıkla ... :11:
---> Hangi Bayan Bunları Takar ? ßyn ChâpriSs' Alıntı: bazen ben bile kendi türümü anlamıyorum . Genişletmek için tıkla ... :11:
clockworkangel Bayan Üye 12 Eki 2011 #18 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? ıyykk berbat ya bence giyinmeyi bilmeyenler takar bu şeyleri
leydi91 Bayan Üye 12 Eki 2011 #19 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? her hangi bir zevk grubuna üye olamayanlar:I(zevksizlerxD)
sonsabah Bayan Üye 12 Eki 2011 #20 ---> Hangi Bayan Bunları Takar ? 3. Fena deyil yinede çok büyük hem agır deyilmi onlar ya kafalarını nasıl taşıyolar
---> Hangi Bayan Bunları Takar ? 3. Fena deyil yinede çok büyük hem agır deyilmi onlar ya kafalarını nasıl taşıyolar