Hamurdan Yonca Yapımı
inci_himes Bayan Üye 23 Eyl 2010 #2 ---> Hamurdan Yonca Yapımı hazır hamur ne rahat.bize gazete kağıdı tutkalla yeni hamur yaptırırlardı okulda gerçi hiç bi zaman hamur olmazdı o xD ah ah çocukluğum xD
---> Hamurdan Yonca Yapımı hazır hamur ne rahat.bize gazete kağıdı tutkalla yeni hamur yaptırırlardı okulda gerçi hiç bi zaman hamur olmazdı o xD ah ah çocukluğum xD
ashli Bayan Üye 23 Eyl 2010 #3 ---> Hamurdan Yonca Yapımı inci_himes' Alıntı: hazır hamur ne rahat.bize gazete kağıdı tutkalla yeni hamur yaptırırlardı okulda gerçi hiç bi zaman hamur olmazdı o xD ah ah çocukluğum xD Genişletmek için tıkla ... Bizde hiç böle dersler uğraşlar yoktu olsa ben ona da razıydım xD Kızkardeşimin vardı orta okulda böle çocuk işleri (
---> Hamurdan Yonca Yapımı inci_himes' Alıntı: hazır hamur ne rahat.bize gazete kağıdı tutkalla yeni hamur yaptırırlardı okulda gerçi hiç bi zaman hamur olmazdı o xD ah ah çocukluğum xD Genişletmek için tıkla ... Bizde hiç böle dersler uğraşlar yoktu olsa ben ona da razıydım xD Kızkardeşimin vardı orta okulda böle çocuk işleri (