Hamilelikte su içmenin önemi

nihalce

Bayan Üye
ben 4 aylık hamileyim daha kaliteli su tüketmem gerektiği konusunda araştırma yaparken şöyle videolar buldum ibrahim adnan sarçoğluyla yasemin bradley su hakkındaki bilgileri aktarmışlar.. sert su içmemiz gerekiyomuş mesela bilmiyodum ben onu.. siz hangi marka suyu tercih ediyosunuz?

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Hamilelikte su içmenin önemi

Sanırım ben suyumu buldum. Videoda anlatılan ve bahsedilen değerlerin birebir örtüştüğü en sağlam marka Saka Su. Hatta şöyle deniyor Saka su için, A grubu markalar arasında 8,22 lik yüksek PH ve yüksek kalsiyum ve yüksek magnezyum seviyesi ile sodyum diyetine uygun olan sağlıklı bir vücut için ihtiyaç duyulan mineral düzeyi dengeli ve önemli bir sudur. Doğal mineralli su olarak kaynağından hiçbir işleme tabi tutulmadan şişelenmekte ve doğanın sunduğu kaynağında var olan yüksek mineral yapısı en doğal hali ile tüketiciye ulaştırmaktadır.

---> Hamilelikte su içmenin önemi

ben de şöyle bir video buldum.

.
Bu videoda ki bilgileri de düşündüğümüzde en sağlıklısı Saka Su dan şaşmamak sanırsam.

Vücudun nasıl "yeterli suyu içtin!" mesajını verdiğini ve Yeterli su içip içmediğimizi anlamanın yollarından bahsedilmiş çokta yararlı olmuş kanımca.

Moderatör tarafında düzenlendi:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri