Halk tv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Halk tv

Nedir bu kanala bu kadar nefret?
Neden bu kanalın adı geçince bazı insanlar nefretle doluyor.
Bu kanal ki polisin ölümünü de şehidin cenazesini de gösteren onlara zaman ayıran bile kanal.
Diğer kanallarda gösterilmeyenlerin gösterildiği kesin.
Yanı başında olan olayları bile görmemeye alışmışken bizzat gösterilen gerçeklere de inanmıyoruz.
Canlı yayın ile olanlar gösteriliyor. Tüm gerçekliği ile. Hiçbir şekilde düzenleme yapılmadan.
Polislerimizi de elbet gösterdiler. Çünkü onlar emir kuluydu. Emri verenin emrini yerine getirmek zorundaydı! Sucu yoktu. ''Emir veren'' kişilerin kurbanı oldu ölen küçük bedenler de ölen kahraman şehitlerde!

---> Halk tv

kanal chp nin kanalı taraflı bir kanal ama en azından olan biteni gösteren bir kanal,
penguen izlemek isteyenler cnn ni açsın.

---> Halk tv

Bence artık insanlarımız birbirini yememeli. Dışarıdan bakinca yasini başını almis bu insanlar çok komik gözüküyo. Kulaktan dolma laflarla ahkam kesilmemeli

---> Halk tv

Nedir bu kanala bu kadar nefret?
Neden bu kanalın adı geçince bazı insanlar nefretle doluyor.
Bu kanal ki polisin ölümünü de şehidin cenazesini de gösteren onlara zaman ayıran bile kanal.
Diğer kanallarda gösterilmeyenlerin gösterildiği kesin.
Yanı başında olan olayları bile görmemeye alışmışken bizzat gösterilen gerçeklere de inanmıyoruz.
Canlı yayın ile olanlar gösteriliyor. Tüm gerçekliği ile. Hiçbir şekilde düzenleme yapılmadan.
Polislerimizi de elbet gösterdiler. Çünkü onlar emir kuluydu. Emri verenin emrini yerine getirmek zorundaydı! Sucu yoktu. ''Emir veren'' kişilerin kurbanı oldu ölen küçük bedenler de ölen kahraman şehitlerde!

kanal chp nin kanalı taraflı bir kanal ama en azından olan biteni gösteren bir kanal,
penguen izlemek isteyenler cnn ni açsın.

Kendi halkina saldiran polısleri gorunce kendimden utandim :(

---> Halk tv

Polislerimizde bunu istemiyorlar.
Birinin ölümüne sebep olmak ne kadar acı bunu biliyorlar.
Fakat emir gelince yapıyorlar.
Emri veren şu bu o fark etmez o emir insanların canının sonra ermesi için verilmemeli.
O emir iyilikle bir şeyleri halletmek için verilmeli.
Ben asarım keserim istediğimi yaparım denmemeli.
Polisimizin de suçu yok. Üzülüyorum onlara ben de. :(

---> Halk tv

Polislerimizde bunu istemiyorlar.
Birinin ölümüne sebep olmak ne kadar acı bunu biliyorlar.
Fakat emir gelince yapıyorlar.
Emri veren şu bu o fark etmez o emir insanların canının sonra ermesi için verilmemeli.
O emir iyilikle bir şeyleri halletmek için verilmeli.
Ben asarım keserim istediğimi yaparım denmemeli.
Polisimizin de suçu yok. Üzülüyorum onlara ben de. :(

:( izledikce icim acidi . of basimizdan gitse de kurtulsak. O polis yaparken bunlari rahat kafasini koyuyormu yataga ya . Annelere bile gaz bombasi atiliyor insanin kani duruyor.

---> Halk tv

Polis okullarında ki eğitim nasıl Biliyormusunuz?

Silahımız en son çaredir.
Jopumuz ilk birbirimizin üzerinde denenir.
Biber gazımı kullanacağız Polis olunca?
O zaman hepimiz bir alanda toplanırız ve gaz sıkacağımız zaman karşıdaki insanların ne hâle geldiğini idrak edene kadar gaza maruz kalırız.

Ordaki arkadaşlar da karşıdaki nin ne çektiğini biliyor.
Ama ne yapmasını bekliyorsun ki istifa mı etsin?
Seçme şansımı var?
Ki karşı tarafın hepsi masum değil.
Kaldırım taşı söküp atanlar var.
Başımıza geldiğinde öleceğimiz taşlar.

O ortama sebep olanlar Polisler değil.
Arka planı görün artık.
Maalesef ki piyonlari suçluyorsunuz. .

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---> Halk tv

rep
yemin ediyorum en ihtiyac duyulan düsünceyi dile getirdin. :hi:

Düşünceden ibaret kalması çok acı canım.
Sen şusun busun devri kapanmalı artık. Ya ülke elden gidecek biz hala parti derdindeyiz.
Parti mensupları binerler son model arabalarına giderler cehennemin dibine. Ya biz?? Bir vatanımız var onda da o kadar çok ayrılıyoruz ki yetti artık.
Ama bu oyuna geliyoruz. Burada bile. Bunu bi anlayamadık!!!

---> Halk tv

Polis okullarında ki eğitim nasıl Biliyormusunuz?

Silahımız en son çaredir.
Jopumuz ilk birbirimizin üzerinde denenir.
Biber gazımı kullanacağız Polis olunca?
O zaman hepimiz bir alanda toplanırız ve gaz sıkacağımız zaman karşıdaki insanların ne hâle geldiğini idrak edene kadar gaza maruz kalırız.

Ordaki arkadaşlar da karşıdaki nin ne çektiğini biliyor.
Ama ne yapmasını bekliyorsun ki istifa mı etsin?
Seçme şansımı var?
Ki karşı tarafın hepsi masum değil.
Kaldırım taşı söküp atanlar var.
Başımıza geldiğinde öleceğimiz taşlar.

O ortama sebep olanlar Polisler değil.
Arka planı görün artık.
Maalesef ki piyonlari suçluyorsunuz. .

tamam sana katılıyorum. benim dedemde eski polislerdendi.
babam anlatırdı bize eğitimlerini.
ama vicdanen nasıl rahat oluyorlar onu çözemiyoruz bizde.
hem ne durumda olduğumuzu bilip hemde bile bile nasıl yapıyorlar diye.

asıl konuya demencek olursak.
Halk tv Chpnin kanalıada olsa şuanda her şeyi gösteren tek kanal.
ne olup bittiğini oradan öğrenmek zorundayız.
diğer kannallar bir taraflarını bile kaldırmıyorlar.

---> Halk tv

tamam sana katılıyorum. benim dedemde eski polislerdendi.
babam anlatırdı bize eğitimlerini.
ama vicdanen nasıl rahat oluyorlar onu çözemiyoruz bizde.
hem ne durumda olduğumuzu bilip hemde bile bile nasıl yapıyorlar diye.

Rahat olduğunu nerden biliyorsunuz ki?
Oradaki insanlar hiç bir şey yapmayıp öylece sözlerini söyleyip gitseler sorun çıkmayacak.
Eylem yapacak insanlar belediyeden izin alıyorlar belli bir bölgeye kadar.
Sınıra gelindiginde polis uyarıyı yapıyor. Tamam arkadaslar daha fazla ileri gidemezsiniz diye. Iste o sınırda basın açıklaması yapılıp dağılınsa sorun yok ama tamda o anda bir kaç provokatör sloganlarla sınırı geçiyor.
Polis müdahale etmek zorunda kalıyor mecburen.
Haberlerde hic mi izlemediniz?
Polisler kaç kere anons yapıyor müdahale etmeden önce. Gerçekten soruyorum? Hiç denk gelmediniz mi o anonslara?

Ve bu arada üzülerek te belirtmem lazım ki ülkemizdeki polis intiharları çok fazla. Gezi sonrası kaç arkadaďımızı kaybettik biz. Ama onlar haberlere çıkmıyor maalesef.

---> Halk tv

Ayrıca maalesef bizimde aramızda insanlıktan nasibini almayanlar var.
Ali olayında olduğu gibi.
O tür insanlarla aynı meslekte olduğum için de utanıyorum.
Ama iyi niyetli olanda çok arkadaşımiz var. Demek istedigim POLİS diye tek bir bakış açınız olmasın. 300.000 polis. Hepimiz farkliyiz. Hepimizin insanliği, düşunceleri farkli.
En nihayetinde insanız hepimiz

---> Halk tv

Oradaki insanlar hiç bir şey yapmayıp öylece sözlerini söyleyip gitseler sorun çıkmayacak.
Sınıra gelindiginde polis uyarıyı yapıyor. Tamam arkadaslar daha fazla ileri gidemezsiniz diye. Iste o sınırda basın açıklaması yapılıp dağılınsa sorun yok ama tamda o anda bir kaç provokatör sloganlarla sınırı geçiyor.
Polisler kaç kere anons yapıyor müdahale etmeden önce. Gerçekten soruyorum? Hiç denk gelmediniz mi o anonslara?

Ve bu arada üzülerek te belirtmem lazım ki ülkemizdeki polis intiharları çok fazla. Gezi sonrası kaç arkadaďımızı kaybettik biz. Ama onlar haberlere çıkmıyor maalesef.

Konunun kilit cümlesi işte O belirttiklerin. Çok haklısın. İnadına yapıp belki haklıyken haksız olanlar var.
Aslında hepimiz aynı düşünüyoruz. Ama o dediğin provakatörler işte hep bizi bölmeye çalışan.

Ve bizzat biliyorum üzülen polis var. Yakınım olan biri hatta. Ama öyle bir imaj çizildi ki bunu çizenler belli; polis üzülmüyor, polisin vicdanı sızlamıyor deniliyor. İşte yanlış insanların dediği yanlış cümlelerle ortalık karışıyor.

---> Halk tv

Ve bu arada üzülerek te belirtmem lazım ki ülkemizdeki polis intiharları çok fazla. Gezi sonrası kaç arkadaımızı kaybettik biz. Ama onlar haberlere çıkmıyor maalesef.

Arkadaşlarınımızın mekanı cennet olsun.

evet o anonslara çok denk geldim gezi eylemlerinde ama yüzlerce insanı o alan içine nasıl tutulmasını bekliyorsunuz?

---> Halk tv

[MENTION=25600]'birgül[/MENTION]

Sizce bir sınır getirilmesi gerekmiyor mu?
İsteyen herkes bir grup oluşturup çıkıp istediği yere girip, istediği yere kadar yürümesi doğru mu?
Özgür bir ülke mi oluruz o zaman?
Bu insanların yürüdükleri sokaklarda da oturan insanlar var.
Farklı görüşte olup desteklemeyen insanlar.
Bunlar da Polisi arayıp şikayet ediyorlar rahatsız oluyoruz diye.
Onların özgürlükleri, hakları ne olacak ?
Bu yüzden bir sınır çiziliyor.
İki tarafta memnun edilmeye çalışılıyor.
Bu tahsis edilen yerler sayı düşünülerek veriliyor.
Ama dediğim gibi oraya amacı farklı olarak gidenler var.
Sizde öyle düşünmüyormusunuz?
Gezi ilk çıktığında ilk 1 hafta içinde doğa severler oradayken hiç bir sorun çıkmadı.
Sonra bunu fırsat bilen provokatörler yüzünden olaylar patlak verdi.
Ama yukarıda da belirttim.
Biz polisler melek değiliz.
Bizim aramızda da kötü insanlar var maalesef. Ali Korkmaz olayı buna örnek. Oradakiler insan değil mesela. Ne denilse haklısınız o konuda. Bazıları yüzünden hepimizi damgalamayın demek istediğim. Hepimiz farklıyız. Düşüncelerimizle, davranışlarımızla.
POLİS diye tek bir karakter yok.

---> Halk tv

Halk tv olaylari abartarak halki kiskirtip olaylari tirmandirmaktan baska bir bildigi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri