Jander
Banned
![]() |
![]() |
Güzel Türkiyemizi bölmeye çalışmak ve dış basına yalakalık yapan bir kanal .
Gercekleri gosterdigi icin mi?
Hangi gerçekleri ?
Tabiki de yalakalik senin icin mi dogru?
15yasinda çocuk öldü ?
Farkinda misin çocuk.
Allah allah sen uza
çocuk ile Halk Tv'nin ne alakası var şimdi ?
Hangi kanal gosteriyor ? Sence tek bir kanal gosteriyor.
tek gözle baktığın için ondandır.Bugün CNNTürk olsun Habertürk olsun hepsi gösterdiler![]()
Tamamini mi gosterdiler? Hepsine baktim. Ama halk tv kadar gosteren yok.
o kadarını izlemedim.Peki senin savunduğun kanal 2 gün içerisinde yanlış hatırlamıyorsam sayısı 3 olan şehit polisi de gösterdimi ?
o kadarını izlemedim.Peki senin savunduğun kanal 2 gün içerisinde yanlış hatırlamıyorsam sayısı 3 olan şehit polisi de gösterdimi ?
Gosterdi. Tabikide.
Bisver ugrasma kardesim... sonra bak hakaret ederler.dayanamadiklari yerde hakarete basvuruyorlar...
Tamamen gösterdiler mi onların da aile acılarını kimlerin öldürdüklerini nasıl öldürdüklerini de gösterdiler mi ?
Olsun ablacım![]()
Konu lütfen tartışma konusuna dönmesin. Kanalla ilgili yorum yapılır anlarım ama saygılı olun birbirinize olur mu?
Ben baştan uyarımı yapayım. :Ü
edit: bende boş geçmeyeyim yorum yapmam gerekirse, gördüğüm kadarıyla, röportajlarıyla, gündeme olan ilgileriyle, halkın yanında olmayı hedeflemiş bi' kanal. izlerim, tek bi' kanala takılıp kalmam ama çok faydası dokundu zamanında hiçbi' yer hiçbi' şeyi göstermezken. son zamanlarda fazla tv izleyemediğim için anca bu. :R
Yandaş olmayan medya mı kaldı.
En azından bu haklıdan yana taraf![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.