Hadiseye Hangi Ülke Kaç Puan Verdi ?

---> Hadiseye Hangi Ülke Kaç Puan Verdi ?

bence 4.lükten fazlasını haketmedi hadise ve şovu. ses sisteminde hata olduğunu filan söylemiş ama ben bütün ülkeleri dinledim neden bir tek sesi çıkmayan hadiseydi?. o güzel sesini cidden kullanamadı ve bu sonuç aşikardı. Ha evet bu yarışma bu kadar popülerde hakediyor mu bu saygıyı? hayır. niye? sms ve siyasi ilişkilerin olduğu bir 'şov' furyası sadece. Olay sesse kesinlikle İngiltere kazanmalıydı norveç değil.

senın fıkrın buda bızım :2:

bence 4.lükten fazlasını haketmedi hadise ve şovu. ses sisteminde hata olduğunu filan söylemiş ama ben bütün ülkeleri dinledim neden bir tek sesi çıkmayan hadiseydi?. o güzel sesini cidden kullanamadı ve bu sonuç aşikardı. Ha evet bu yarışma bu kadar popülerde hakediyor mu bu saygıyı? hayır. niye? sms ve siyasi ilişkilerin olduğu bir 'şov' furyası sadece. Olay sesse kesinlikle İngiltere kazanmalıydı norveç değil.

sov çok basitti eet bi sertab erenerin sovu gibi deildi.. ordaki kareografi çok çok güseldi.. seside çok kötü çıktı sık sık detone oldu buna da katılıorum.. yanlız söyle bişe var hadise bu yarısmadan önce sık sık ekstraya gitti yorgun düştü stresten ve hasta oldu sesi daa ii çıkamazdı ki finaldeki sesi yarı finalden çok daa iiydi;)
ve hadise hem hızlı bi tempoyla dans edip hemde sarkıyı sölemeye çalıstı bu çok zordur daa iisini yapamazdı bu durumda :2:
hadise gönüllerin birincisi :)

rapizm canım =) hak veriyorum dediklerine , ama bu durumda bu sonuç kaçınılmaz olmaz mı sencede? sen eğer orda çıkıp başkoyduğun işi ( ki bu durumda başkoyulan iş hem dans edebilip hem şarkı söyleyebilmek, bunu en iyi şekilde yapabilmek olur) tam anlamıyla yapamazsan 1 . olamazsın. haklısın tabiki gönüllerin birincisi konusunda. hoş 4.lükte kötü değil ama ben beklentileri anlayamıyorum sadece. yani öncesi veya sonrası değilda o anda ne yaptığı önemliydi ve o aslında yapabileceğini yapamadı, bunu kendisi dahil çok kişi kabul etti, eder. talihsizlikle olmuş evet.. ne yazk..

1.Azerbaycan olsaydı keşke çok süper söylediler :)

Paylaşım için sağol

kesinlikle katılıyorum. sesini duyurmak istercesine söylemiş ki bu olduğundan çok daha kötü bi performans sergilemesine yol açmış. hoş 4. olmuş iyi bi derece bu ama ne seste ne de sergilenen performansta 4. lük yoktu. yine de gönülleri hoş tuttu sağolsun..

beklendık tablo ama ben boşnakların daha cok verecegını sanıyordum ermenıler hıc vermeseydı keske ... gercı bızımkıler verırdı ya :D

Azerbaycan Diskalifiye Olacakmıs ..

Hadise 3.cu

İngilterenin 12 Vvermesi Gözümü Ya$landırdı :)

ingiltere'den cradle of filth gelirse birinci olur :D
türkiye'deeen...ee...duman birinci olur :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri