---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Aç kalasın emi.
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #882 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Tabi ya ben kalayım sen kalma.
AySe^^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #883 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Ben kalmıyorum zaten anladın sen onu xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #884 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Fazlasıyla anlıyorum. Komşusu aç iken tok olan bizden değildir. :I
AySe^^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #885 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Papuç dil kadar. Yürü gızım soğan doğra.xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #886 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Size misafir geldi bize değil. Git sen doğra xD
AySe^^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #887 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Misafire soğan mı doğranır manyak.xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #888 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Yani yemeklere yardım et anlamında xD
AySe^^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #889 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Soğansız yemekten yana tercihimiz. Uzatma da yürü.xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #890 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Tamam o zaman sarmısak soy xD Bay xD
AySe^^ Bayan Üye 9 Ağu 2011 #893 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Bize "gri" çok yakışıyor. Anla hadi bunu da bayıyoruz. Baay. Bay'dık! xD
---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Bize "gri" çok yakışıyor. Anla hadi bunu da bayıyoruz. Baay. Bay'dık! xD
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #896 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ ^shékér kıs^' Alıntı: Muck sana. Genişletmek için tıkla ... Banada banada. Bende isteremmm
---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ ^shékér kıs^' Alıntı: Muck sana. Genişletmek için tıkla ... Banada banada. Bende isteremmm
^shékér kıs^ Bayan Üye 10 Ağu 2011 #898 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Asi Ruh' Alıntı: Banada banada. Bende isteremmm Genişletmek için tıkla ... Kargoyla gönderirim LoKuMuM<3' Alıntı: Gıdımmmmmdann Genişletmek için tıkla ... Sadece mi :$
---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Asi Ruh' Alıntı: Banada banada. Bende isteremmm Genişletmek için tıkla ... Kargoyla gönderirim LoKuMuM<3' Alıntı: Gıdımmmmmdann Genişletmek için tıkla ... Sadece mi :$
^shékér kıs^ Bayan Üye 10 Ağu 2011 #900 ---> » нάdi чά ¬ ` άчşє ~ вüşяά ´ Diğerleri de sonra özel onlar uygulamalı