Selam anacım ben geldim.
Okula gitmedim bugün
Üf ya moralim bozuk bu aralar
Stajda çok yoruluyorum her haltı bize yaptırıyo hemşireler
Dün felaket güzel bir gündü
3 tane sınavımız vardı Dil Anlatım , Edebiyat , Felsefe tabi 2 gün okula gidince hepsi sıkışıyo. O kadar boş zamanım vardı hiç birine çalışmadım gidip boş boş girdim sınavlara.
Dil anlatım sınavında bir kopya çekmişim anlatamam
Felsefeninde sorularını çaldık zaten testti cevaplarını masaya yazdım ordan geçirdim
Edebiyattanda yine kopya çektik
Edebiyat : 70
Felsefe : 95 aldım (1 soruyu bilerek yanlış yaptım xD)
En son felsefe dersine girdik işte adam anlamadı zaten soruları çaldığımızı.
Bize 1 hafta önceden ceza vermişti bu
Nedeeen : BEEEN xD
Bütün sınıfı yaktım xD
Adam bize konuşmucaksınız dersimde demişti. 1-2 defa uyardı işte. Dediki hepinizin psikolojisi bozuk. Arkadaşta ' Hocam benim zaten ezelden beri bozuk' dedi. Benmde aklıma espiri geldi 'Benimde yaprak dökümünden beri bozuk' dedim :I
Sınıf zaten orda koptu.
Adamda güldü ama kalktı dersi işlemedi 20 sayfa bize yazı verdi yazmazsak sözlümüze 10 vercekti.
İşte onları topladı. Biraz ders işledi.
Arada kaldırıp soru sordu bilemeyenlere , konuşanlara 25 verdi bunların arasında bende varım tabi. xD Kızlar yapmayın hocam böyle davranmayın falan dediler
Bu başladı ben size insan gibi davranıyorum dersimi bölüp duruyosunuz saçma sapan espiriler yapıyosunuz dedi.Tabi burda laf bana geldi
Senmisin bunu diyen.
Yine saygısızlık yapmayıp söz aldım.
Bir başladım konuşmaya Allah durdurana aşk olsun.
Dedim burda bana laf soktunuz gayet iyi anladım ama orda sizde güldünüz sonra bize ceza verdiniz oda yetmiyomuş gibi sözlümüze 25 veriyosunuz. Bizi notlamı korkutuyosunuz 1 sınıf çocuğu değiliz biz. Hangi hoca gelirse ben konumu anlatır çıkarım dinleyip dinlememek size kalmış diyo sizin yaptığnız ne kalkıp soru soruyosuz ona göre sözlü notu veriyosunuz ben sizin dersinizi dinlemek mecburiyetinde değilim dersinizi bölmediğim sürecede bana laf edemezsiniz dedim. 2-3 kişi arka çıktı bana.
Arkadaş kalkmış ordan hala hocam bize böyle davranmayın diyo yemin ederim orda saçını başını yonasım geldi. Ben orda sınıfı savunuyorum söylediği sözmü yane.
Hocada bağırdı arkadaşla bana bir daha dersimde sınıfı iyiliği için ağzınızı açmayın dedi. Kalktım bundan sonra istesenizde ben zaten konuşup sizinle muhattap olmam dedim.
Zil çaldı çantamı aldığım gibi sınıftan çıktım.
Son dersti zaten eve geldik işte öyle.
Başıma ne geliyosa şu çenemden geliyo zaten olan yine arkadaşla bana oldu
Neyse yeter bu kadar.
17.12.2o1o