Hackerler Sahte Google Toolbar yaptı.Dikkat!

  • Konbuyu başlatan kirçiçeği
  • Başlangıç tarihi
K

kirçiçeği

Guest
Hacker'lar şimdi de sahte Google Tool Bar dağıtıyorlar. Bu bar yoluyla kullanıcılarının bilgisayarlarına yazılım parçaları yüklenebiliyor.

Hackers, Google Tool Bar oluşturdular ve dağıtıyorlar. Kullanıcıların makinalarını "zombie" makinaya çevirmek için yazılımlar konulan Bar'ı ABD'de yükleyen pek çok kişi olduğu bildiriliyor.

Hacker'lar sahte Google Tool Bar'ı mail yoluyla dağıtıyorlar. Bu emailde tehlikeli bir internet sitesine ait linkler bulunuyor. Ayrıca Google Tool Bar yüklemeye yönelik bir davet var.

Kullanıcıların yönlendirildiği site ise aslında ayrılmayacak bir tasarım taşıyor. Siteden kullanıcıya Google Tool Bar yerine Trojan yükleniyor.
 
Benim size tek tavsiyem bu korunma yollarıyla ilgili eğer Pc nizde Gizli şifre ve şirketlerle bağlantınız varsa bunları ancak IP adresinizi gizleyerek başlayabilirsiniz Herşey Ip te bitiyo tabi bu konularda msn de yada mail yoluyla dosya kabul etmede var ama size gizliden ulaşmak isteyenler İP adresinizi kullanmak zorundalar onun için Ip nizi gizleyin en kısa ve öz teknik ama derseniz artık hiçbirşekilde böle bizle bağlantı kuramazlarmı hayır Prof.bir hacker herşekilde girer:) selametle umarım yardımcı olmuşumdur Unutmadan anti virüs programını pc nizde eksik etmeyin Selametle
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst