Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aileler bilinçlendi eski hastalık numaralarını yutmuyor daha yaratıcı bi bahane bulmanı öneririm bulmayla bitmiyo tab bide usulüne uygun uygulaman gerekio
Giyy Ben biLmiodum mersine gittigimde hep yanimda uzun koLLu vardi Kimse garipSemdi Ara Sira özLem gidermek icin giyebiLirsin hatta oLayı anLatım.. üzerimde montLa gittim.. otobusten inerken giydim bide . Disariya bi Ciktim mini SortLar AskıLı büLuzLar montu Cikarip yere vurdum
biLimseL bi AcikLamayLa Anlatirdim Simdi.. neden uzun koLLu giyemedigini Ama bosver
Bira niye Sıcak iciLmiyor :S guzin abLa... bi Care.. Sicak biranin tadı Deismesin
MutsuzLuk.. nedenLere göre değişir AşıLması.. Ama varoLan birşey vardırki. mutsuzluğu oLduğu gibi kabuLLenmektir.. hani ben mutsuzum Lanet oLsun bu Dünayaya faLan gibiLerinden değiLde.. OnunLa beraber yaşamayı öğrenmek. daha bi iç Açıcı geLebilir.. ufakta oLsa haz aldığın şeyLerLe iLgilen.. hayatında yapicagin bi kaç yeniLiğinde.. Faydası dokunucaktır.. Hayat bu yaşarsın ve tadarsın.