http://www.youtube.com/watch?v=WRj-bmg7Vpo&feature=grec_index
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 14 Eyl 2011 #2 ---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın Bu güzel paylaşımın için Teşekkürler. Bana birini Hatırlattı.
---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın Bu güzel paylaşımın için Teşekkürler. Bana birini Hatırlattı.
'Gülümse :D Prenses 14 Eyl 2011 #3 ---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın r. ederim banada
H HaDeS Kayıtlı Üye 15 Eyl 2011 #4 ---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın kadir kardesim aklima geldi, bir ince..
BravehearTs Kayıtlı Üye 15 Eyl 2011 #7 ---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın Umarım hatırlandıkça gülümsüyordur bize kardeşim
---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın Umarım hatırlandıkça gülümsüyordur bize kardeşim
R RaPizM^^ Bayan Üye 15 Eyl 2011 #8 ---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın bu sözde ve bu sarkıda renkdasımı hatırlıyorum yine içim cız edio :/ Tşkler paylasım icin.
---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın bu sözde ve bu sarkıda renkdasımı hatırlıyorum yine içim cız edio :/ Tşkler paylasım icin.
'Gülümse :D Prenses 15 Eyl 2011 #9 ---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın inşş kadir r. edrim
ashli Bayan Üye 15 Eyl 2011 #10 ---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın Bu cümle hafızalarımıza kazındı Nerdeyse iki ay olacak ama unutulmuyo unutulmaz
---> güzelleş be oğlum şimdi ölümüne kadar hayyatasın Bu cümle hafızalarımıza kazındı Nerdeyse iki ay olacak ama unutulmuyo unutulmaz
H HaDeS Kayıtlı Üye 15 Eyl 2011 #12 ---> güzelleş be oğlum şimdilik ölümüne kadar hayattasın hayat bazen ne kadar anlmasiz geliyor degil mi
---> güzelleş be oğlum şimdilik ölümüne kadar hayattasın hayat bazen ne kadar anlmasiz geliyor degil mi