Güzel ve Bakımlı Saçlar İçin Önemli İpuçları

ashli

Bayan Üye
katebosworth.png


Kırıklar
Saçlarınızın kırıklarını acilen aldırmanız gerekiyor ancak kuaföre gidecek kadar vaktiniz yoksa, size başka bir önerimiz var.
Yatıştırıcı bir serum alarak saçlarınızın uçlarına sürün ve saçlarınızın kırık kısımlarının yapışık görünmesi için saçlarınızdaki serumu kurutma makinesinin soğuk ayarında kurutun.

Kaküller
Avucunuza bir parça saç kremi ya da pomad alın. Sonra da kaküllerinizden küçük tutamlar halinde alarak kremi uygulayın. Ya da kremi kakül lerinizin tamamına masaj yaparak yedirin. Daha sonra başınıza bi eşarp bağlayın ve birkaç dakika bekletin.

Kuru ve Elektriklenmiş Uçlar
Saçlarınızın uçlarına durulanmayan kremlerden uygulayın.

Tertemiz Saçlar
Saçlarınız her zaman donuk ve soluk mu görünüyor? Belki de yeteri kadar iyi durulamıyorsunuzdur. Demek ki duşun altında biraz daha fazla zaman geçirmeniz gerekiyor. Parlak saçlara kavuşmak için saçlarınızı ılık suyun altında 90 saniye kadar durulayın.
Kremlemeden önce saçlarınızın tertemiz olduğundan emin olun.

Korkunç Saçlar
Nemli bir günde işe yürüyerek gitmeye kalktınız ve saçlarınız Genç Frankensteşn filmindeki Madeline Kahn'nın saçlarına benzedi.
Elinize saç jölesi ya da köpük alarak avucunuzda biraz ovuşturun ve daha sonra da saçlarınıza sürün.

Pırasa Gibi Saçlar
Saçlarınız dümdüz ve hacimsiz görünüyorsa başınızı öne eğin, saç köklerinize dolgunlaştırıcı sprey sıkın. Ardından kurutma makinesini ılık ayara getirerek bir süre saçlarınıza tutun. Başınızı hızla kaldırın, saçlarınızı savurun ve çıkın.

Şekil Vermenin Kısa Yolu
Saçlarınıza şekil vermek için çok fazla vaktiniz yoksa arka tarafları bir kenara bırakın ve saçlarınızın önüyle ilgilenin.
Önleri hallettiğinizde arka taraflar kendiliğinden düzelecektir.

Dalgalı Saçlar Yaratmak
Saçlarınızda hafif dalgalar olmasını istiyorsunuz fakat bunula uğraşacak fazla vaktiniz yok. Nemli saçlarınızı düşük bir atkuyruğu yapın ve atkuyruğunun ucunda kalan saçları da yukarı doğru kıvırırarak topuz yapın. Kendiliğinden kurumaya bırakın.
 
---> Güzel ve Bakımlı Saçlar İçin Önemli İpuçları

Teşekkürler sorunuma çözüm buldum :)
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst