Güzel dua ve dileklerinize ihtiyacımız var.

---> Güzel dua ve dileklerinize ihtiyacımız var.

Konun Yeri İnanç Tartışmaları Bölümü Değildi . Uygun Bölüme Taşınmıştır.

Allah Acil Şifalar Versin Tez Zamanda Sağlığına Kavuşur İnşallah

Umarim kardesin daha iyidir.

Merhaba. Teşekkür ediyorum ilginiz için.

Evet şükür iyileşme var tabii. Yılbaşında nefes alamıyordu. Çok zordu onun için. Yürüyüp tuvalete dahi gidemiyordu. Bir adım atınca boğulacak hale geliyordu.

Şimdi nefesi iyi. Yorulmadığı zaman hiç sorun yok. istediği gibi oturup kalkabiliyor. kısa mesafeleri yürüyebiliyor. Arabaya binip hastaneye gidebiliyor. Yemek kokusuna karşı aşırı duyarlılığı kalmadı.
daha da iyileşeceğini düşünüyoruz Allahın izni , sizin gibi gönlü güzel bütün arkadaşlarımızın katkısı ile.

Bildiğimiz bilmediğimiz bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaradan tuttuklarını altın etsin.

Var olun arkadaşlar.

Merhaba. Teşekkür ediyorum ilginiz için.

Evet şükür iyileşme var tabii. Yılbaşında nefes alamıyordu. Çok zordu onun için. Yürüyüp tuvalete dahi gidemiyordu. Bir adım atınca boğulacak hale geliyordu.

Şimdi nefesi iyi. Yorulmadığı zaman hiç sorun yok. istediği gibi oturup kalkabiliyor. kısa mesafeleri yürüyebiliyor. Arabaya binip hastaneye gidebiliyor. Yemek kokusuna karşı aşırı duyarlılığı kalmadı.
daha da iyileşeceğini düşünüyoruz Allahın izni , sizin gibi gönlü güzel bütün arkadaşlarımızın katkısı ile.

Bildiğimiz bilmediğimiz bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaradan tuttuklarını altın etsin.

Var olun arkadaşlar.

ALLAH daha iyi etsin insaALLAH... kac yasindaydi kardesiniz. ALLAH hayirli uzun omurler versin.

ALLAH daha iyi etsin insaALLAH... kac yasindaydi kardesiniz. ALLAH hayirli uzun omurler versin.

Merhaba.
benim bilgisayarın ekranında sizin bu sorunuz net görünmüyor.

Ama güzel fikirleriniz,dilekleriniz o kadar net ki görmemek imkansız. İnşallah yaradan böyle güzel bütün duaları görüyordur.

Bütün güzel dualarınızın gerçekleşmesini isterim.

Sağolun.

Konun Yeri İnanç Tartışmaları Bölümü Değildi . Uygun Bölüme Taşınmıştır.

Allah Acil Şifalar Versin Tez Zamanda Sağlığına Kavuşur İnşallah

Merhaba.
Aslında konu dua için açılmamıştı. amaç farkedebileceğiniz gibi sadece bilgi vermekti. Bu kadar insanın sigara içtiği bir toplumda bir kişiye dahi olsa faydalı olmaktı düşünülen,amaçlanan.

Nereye taşınırsa taşınsın,inşallah faydalı olur diyorum.

Ayrıca sanal ortamda böyle benzer rahatsızlıklarda hiç bir olumlu,görüş ve yayına rastlayamıyoruz. Evet biz burada anlatıyoruz ki rahatsız olan insanların moralleri bozulmasın. Bir parça moral bulsunlar.

Tedavilerini yapsınlar.Yaptırsınlar. Evet hastalık bir güzel şey değil ama insanlar bir istatistiğe rakam kabul edilecek kadar bir sayı da değil. Evet. Biz hastaların istatistiki sayılarının tersine çevrilmesini istiyoruz.

Doktorlarımızın katkısı kadar moralli ve ümitli hastalarımızın da katkısı olacaktır.

Evet hedeflenen budur bu yazılarda. Her isteyen arkadaşımız da katkıda bulunabilir. Seviniriz katkılara.

Herkese saygılar

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri