Güzel dua ve dileklerinize ihtiyacımız var.

mavikalem34

Kayıtlı Üye
Merhaba tekrar. Ben izniniz olursa tekrar dönmeye karar verdim.
Benim bir kardeşim var . yılbaşında günde bir paket içtiği sigarayı bıraktı.
Ve nefes almakta zorlanmaya başladı. Biz hastaneye götürdük. Kısaca söylersek birtakım tahliller ve testler yapıldı. Sonuçlarına göre hareket edilecek.

Sağlığına kavuşabilmesi için, sizlerin, gönülden edeceğiniz dualarınıza, dileklerinize ihtiyacımız var. Bu nedenle hepinizin, yardımlarınızı esirgemeyeceğine eminim. Hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Allah hiç kimseye böyle bir sıkıntı göstermesin.

Sorularınız olursa cevaplayabilirim. Bu arada kıymetli önerileri, tavsiyeleri olan arkadaşlardan ise bunları esirgememelerini rica ediyorum.
Öneri ve tavsiyeleriniz başka arkadaşlarımıza da faydalı olacaktır.

Gönül Daha güzel bir konu ile dönmek isterdi. Ama maalesef bizim elimizde olmayan çok şey var. Bu nedenle lütfen bağışlayın. Kimsenin keyfini asla kaçırmak istemem. Hepinize saygılar.

---> Güzel dua ve dileklerinize ihtiyacımız var.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Sizi tekrar görmek güzel ama bir o kadar da üzüldük yaşadıklarınıza rabbim acil şifalar versin

Rabbim kardeşiniz ve cümle hastalarimiz icin eş şafi ismiyle katında kalıcı şifalar yaratıp doktorları,kullandiği,ilacları, yemeyi nasip ettiği nimetlerini ve bizlerin dualarini vesile kılar hastalıklarına şifa verir insaAllah...

bal_böceği
leylmira
yiğitbircan .

Ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaradan gönüllerinize göre versin diyorum. Sağolun.

Allah hiç kimseye böyle bir sıkıntı göstermesin. Amin. Allah acil şifalar versin.

Allah Şifa Versin. Umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur kardeşiniz.

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin ve hoşgeldiniz...sizi tekrar görmek güzel , yoklugunuz hissediliyordu, tartışmalarda siz olmadan pek bi keyfisiz geçiyordu)

Arkadaşınız için üzgünüm tabi Hastalıklar imtihan hepimizin bildigi gibi...Bazılarımız bilir kuranı kerimde şifa ayetleri olarak gecen ayetler vardır onları yazayım eger bilmiyorsanız paylaşayım..

Tevbe 14, Yunus 57, Nahl 69, İsra 82, Şuara 80, Fussilet 44....Hastaya okunursa inşallah faydası olur...Birde biz arkadaşlarımızla hastalara ve derdi olanlar için 4444 tane salat-i tefriciye cekiyoruz dilerseniz arkadaşınız içinde hem biz okuyalım hem arkadaşlarımıza okutalım ? Cevabınızı alıntı yaparak verirseniz bildirim gelir bende görebilirim diger türlü bazen göremiyorum o yüzden cevap veremiyorum...

Tekrar Geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin ve hoşgeldiniz...sizi tekrar görmek güzel , yoklugunuz hissediliyordu, tartışmalarda siz olmadan pek bi keyfisiz geçiyordu)

Arkadaşınız için üzgünüm tabi Hastalıklar imtihan hepimizin bildigi gibi...Bazılarımız bilir kuranı kerimde şifa ayetleri olarak gecen ayetler vardır onları yazayım eger bilmiyorsanız paylaşayım..

Tevbe 14, Yunus 57, Nahl 69, İsra 82, Şuara 80, Fussilet 44....Hastaya okunursa inşallah faydası olur...Birde biz arkadaşlarımızla hastalara ve derdi olanlar için 4444 tane salat-i tefriciye cekiyoruz dilerseniz arkadaşınız içinde hem biz okuyalım hem arkadaşlarımıza okutalım ? Cevabınızı alıntı yaparak verirseniz bildirim gelir bende görebilirim diger türlü bazen göremiyorum o yüzden cevap veremiyorum...

Tekrar Geçmiş olsun
Merhaba. Teşekkür ediyorum ilginiz için. Evet dediğiniz gibi faydası oluyor duaların. Özellikle de canı gönülden olanların. Uyurken dua edildiğinde, sanki vücut hissediyor. görünmeyen bir el, rahatlatıyor. Yaradan sanki çaresizliğimizi görüp, yardım ediyor. (hasta kardeşimdir).
Evet dediğiniz gibi her türlü yardıma ihtiyacımız var. Gönlünüzden geçen tek bir kelime dahi olsa yerini bulacağına inanıyoruz. İnanılmaz faydalar sağlıyacaktır. Biz imkansız denilen şeylerin, yaradanın sayesinde ne kadar kolay olduğunu bizzat gördük. Buna benzer birçok mucizeler yaşadık.
Yüce rabbimizden bir mucize daha lütfetmesini istiyoruz. İnşallah bu mucize gerçekleşir ve bendeniz buradan birkaç örnek anlatırım sizlere. çok sağolun.

Not= Bendeniz kimseye zahmet vermek istemem. Gönlünüzden güzel bir dilek,geçirmeniz bile bizim için yeterlidir. Buraya yazan arkadaşlara ayrıca minnettarım.

Ama, asıl amaç sizleri bilgilendirmek, dikkati böyle bir felaketin varlığına çekmektir. Belki hiç kimsenin (Allah göstermesin), böyle bir felakete muhatap olmasına mani olabilmektir.
Bir de ottan, çöpten fayda gören veya duyan arkadaşlarımız bilgi verebilirlerse çok seviniriz. Saygılar

Doktorun tesisi ne oldu?
Benim rahatsizligim ve arkadasinizinki kiyaslanamaz belki ama bende 2 Aydir hastaliktan ceken biri olark cok iyi anliyorum cekilen SIKINTIYI.

ALLAH acil sifalar versin. ALLAH yat ve yardimcisi olsun.

Merhaba. Teşekkür ediyorum ilginiz için. Evet dediğiniz gibi faydası oluyor duaların. Özellikle de canı gönülden olanların. Uyurken dua edildiğinde, sanki vücut hissediyor. görünmeyen bir el, rahatlatıyor. Yaradan sanki çaresizliğimizi görüp, yardım ediyor. (hasta kardeşimdir).
Evet dediğiniz gibi her türlü yardıma ihtiyacımız var. Gönlünüzden geçen tek bir kelime dahi olsa yerini bulacağına inanıyoruz. İnanılmaz faydalar sağlıyacaktır. Biz imkansız denilen şeylerin, yaradanın sayesinde ne kadar kolay olduğunu bizzat gördük. Buna benzer birçok mucizeler yaşadık.
Yüce rabbimizden bir mucize daha lütfetmesini istiyoruz. İnşallah bu mucize gerçekleşir ve bendeniz buradan birkaç örnek anlatırım sizlere. çok sağolun.

Not= Bendeniz kimseye zahmet vermek istemem. Gönlünüzden güzel bir dilek,geçirmeniz bile bizim için yeterlidir. Buraya yazan arkadaşlara ayrıca minnettarım.

Ama, asıl amaç sizleri bilgilendirmek, dikkati böyle bir felaketin varlığına çekmektir. Belki hiç kimsenin (Allah göstermesin), böyle bir felakete muhatap olmasına mani olabilmektir.
Bir de ottan, çöpten fayda gören veya duyan arkadaşlarımız bilgi verebilirlerse çok seviniriz. Saygılar

Rica ederim, özellikle duaların faydasına çok inanırım cünkü 40 derece ateşin bile dua ile düştügüne şahit olan biri olarak sizin söylediklerinize de inanıyorum mutlaka rahatlatıyordur...Kardeşim demişsiniz hasta için, ben arkadaşınız olarak okumuştum kusura bakmayın...Biz dua ederken zahmete girmiyoruz o yüzden kardeşiniz için okumaya calışırız bişeyler Allah şifasını versin tekrar...ot çöp hakkında bilgim yok o konuda yardımcı olamıcam

Merhaba mavikalem, Ben bu sıralar çok fazla sitede olamayacagım biraz işlerim var onlarla ilgilenmek için çok aktif olamayacagım o yüzden sizi bilgilendirmek amacı ile konuya tekrar yazmaya geldim...Kardeşiniz için salat-i tefriciye dagıtalım demiştim yigitbircan ve bir kaç arkadaşımızla birlikte o konuyu hallettik...4000 civarı verdik okunması için...tanıyıp bildigimiz güvendigimiz insanlar okuyacak olanlar...kalan kısmını da ben okuyacagım inşAllah...10 15 günde okursanız iyi olur dedik o yüzden kesin bir gün vermedik bitmesi için önemli olan miktar ve gün degil zaten , okunuyor olması...Bende kalan kısmını okuduktan sonra isterseniz size bildireyim şifa ayetlerini bir kez daha okuyup birde dua edersiniz yada bitirdikten sonra biz dua edelim nasıl arzu ederseniz...Ben arada bir yorumları okuyup cıkarım yazdıklarınızdan haberdar olurum...Tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin

Merhaba mavikalem, Ben bu sıralar çok fazla sitede olamayacagım biraz işlerim var onlarla ilgilenmek için çok aktif olamayacagım o yüzden sizi bilgilendirmek amacı ile konuya tekrar yazmaya geldim...Kardeşiniz için salat-i tefriciye dagıtalım demiştim yigitbircan ve bir kaç arkadaşımızla birlikte o konuyu hallettik...4000 civarı verdik okunması için...tanıyıp bildigimiz güvendigimiz insanlar okuyacak olanlar...kalan kısmını da ben okuyacagım inşAllah...10 15 günde okursanız iyi olur dedik o yüzden kesin bir gün vermedik bitmesi için önemli olan miktar ve gün degil zaten , okunuyor olması...Bende kalan kısmını okuduktan sonra isterseniz size bildireyim şifa ayetlerini bir kez daha okuyup birde dua edersiniz yada bitirdikten sonra biz dua edelim nasıl arzu ederseniz...Ben arada bir yorumları okuyup cıkarım yazdıklarınızdan haberdar olurum...Tekrar geçmiş olsun Allah şifa versin

Merhaba. Sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Ne söylesem yetersiz kalır. Tabii bizim bilmediğimiz isimsiz arkadaşlarımı da unutmuyorum. Mevlamız iyi niyetle kalkan elleri mutlaka görecektir. Kısaca Allah gönüllerinize göre versin diyorum.

Kardeşimin tahlilleri çıktı, iri hücreli kanser diye adlandırılıyor. Ne kadar dağıldığına bakılacak. Ve kemoterapi, ışın tedavisi vs başlayacak.
Ama güzel bir şey dualar etkili oluyor. Solunumu anında rahatlıyor. +dışardan sürdüğümüz bir krem sanki hastalıkla güreşiyor. Şişler azalıyor, çoğalıyor. Ama sanki toplamda azalıyor.
( önerisi olan, duydukları, bildikleri olan arkadaşlarım, hiç çekinmeden bildirsinler lütfen. Bir hücre kadar minik bile olsa, önemsizmiş gibi gözükse bile bizler için çok kıymetli olacaktır. Sağolun)

Kediler, köpekler, hastalandıklarında, bulabildikleri bitkilerle kendilerini iyileştirirler. Bu ne kadar basit gözükse de, yaradanın izini ile iyileşirler.
Kardeşim için de aynı şey geçerli olabilir diye düşünüyoruz. Her ne kadar kimse ümit vermese de. ( tıbbi açıdan bahsediyorum ).
Biz Allahın mucizelerine, hikmetlerine çok tanık olduk. İnşallah bir mucize daha ihsan edecektir bizlere. Sadece bizlere Değil, her isteyene, her ihtiyacı olana.
Hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Merhaba. dün kardeşimin emar sonuçlarını aldık. yayılmadığı tesbit edildi. Doktor bir iki hava ve ilaç yazdı,onları aldık. Işın tedavisine de başlanacak. Ağrılar için novalgine tablet almasına doktor çok şaşırdı.Ağrısının az olması güzel bir şey diye düşünüyoruz. İnşallah iyileşecek.

Bir onkoloji de, bir tanede polikinikte göğüs hastalıkları uzmanı iki doktor gördük. Gerçekten güzel bir yaklaşım sergilediler. Kendileri ile gurur duyduk,iftahar ettik. Yaradan dert göstermesin, gönüllerine göre versin.

allah senın ve aılenın gonlune gore versın kardesım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Merhaba.Doktor tarafından kemoıerepi önerildi. Yarın saat 10'a kadar cevap vermemiz isteniyor. Ama en ufak bir bilgi verilmiyor. Sorduğumuzda ise öylede olur. böylede olabilir diye kaçamak cevaplar veriliyor.Biz ise gerçeği doğru bir şekilde anlatılmasını istiyoruz. Ama malesef tık yok. Sanki o değil biz doktoruz. Asla istemeyiz ama kendi canları ,kendi ciyerleri ,aynı durumda olsa yine tavırlar böylemi olur,diye üzülüyoruz. Sorulan şu bizlere; kırk katırmı istersiniz?, kırk satırmı? . Gerçekten ne yapacağımızı bilmiyoruz. Ne diyelim?,ne yapalım?. Gerçek bir fikre bir tavsiyeye çok ihtiyacımız var.

Allah şifa versin inşallah mavikalem üzüldüm...ama takdiri ilahi elbette hastalıklarda günahlara kefarettir..inşallah sizde kardeşinizde sabrınızla bu imtihanı gecersiniz...bizim yapabilecegimiz birşey varsa yapalım söylemeniz yeter...Allaha emanet olun

Allah şifa versin inşallah mavikalem üzüldüm...ama takdiri ilahi elbette hastalıklarda günahlara kefarettir..inşallah sizde kardeşinizde sabrınızla bu imtihanı gecersiniz...bizim yapabilecegimiz birşey varsa yapalım söylemeniz yeter...Allaha emanet olun

Öncelikle teşekkür ediyorum. Sağolun. Evet,kardeşim bu badireyi atlatacak,bundan eminim. Bazen başımıza gelenler, büyük felaketleri engellermiş. Bu da bunun gibi bir şey. Biz çarenin yaradanda olduğunu biliyoruz. Ne olursa olsun,şükrederiz. Mucizeler basit olaylar olsaydı zaten mucize diye isimlendirilemezdi. Evet yaradan,birçok mucizesini bizlere gösterdiği gibi ,bunda da bir mucize gösterecektir eminim.

Evet tedavi güzel gidiyor. Verdiği tepk,ler olumlu. Doktorumuz harika bir insan. Gerçekten detaylı bir şekilde ilgileniyor. Her sorunu çözmek için çaba sarfediyor. İsmini versem yanlış olurmu bilmiyorum ama,kendi sitemden özel olarak teşekkür edeceğim zaten. Evet gerçekten güzel bir gidişat var.

Burada daha önce yazınıza defalarca çok uzun cevaplar yazdım ama internet kesilince hepsi havaya uçup gitti. Bende vardır bunda bir hayır deyip,üstelemedim. Evet güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.

Aslında yazılacak çok şey var ama sizleri sıkıp, dertlendirmek istemem. Daha sonra faydalı olabilmek maksadı ile yazabilirim.

sizin şahsınızda bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yaradan hiç birinize acı göstermesin,dert vermesin. Gönlünüzü ve hayatınızı hep güzellikler doldursun. Saygılar.

Merhaba.
Hayal hanım ve arkadaşlarına tekrar teşekür ediyorum. Hasta allahın lütfu ile iyileşiyor. İkinci kemoterapiyi aldı. üçüncüyü ise önümüzdeki hafta alacak. Doktorlar ve bizler allahın bu lütfuna çok seviniyoruz. Bilmediğimiz tanımadığımız isimsiz arkadaşlarımıza minnettarız bu arada. Edilen dualar yerini buluyor. Hepinizin elleri,dilleri dert görmesin. Yaradan güzel gönlünüzdekileri sizlere nasip etsin.
Zaman,zaman buradan bilgilendirme amaçlı yazmaya devam edeceğim. Sağolun. Bu alkışlar ve çiçekler,benim güzel insanlarıma.:4::4::4::64::64::64:

Merhaba. Dün itibari ile 3. cü kemoterapiyi aldı kardeşim. Ama normal gününden bir hafta kadar daha geç aldı.

Tansiyonunda ani yükselişler oluyordu,fazla ağrısı olunca. Doktor bayağı uğraştı. Ağrı kesiciler filan derken biraz düzeldi ve üçüncüyü almasına karar verildi. Yoksa daha fazla gecikilirse verilen ilaçlar zararlı hücreleri öldürmek yerine onların bağışıklık kazanmasına sebep olacaktı. Yani bir nevi aşı etkisi gösterecekti. bunu önlemek için aranın açılmaması gerekiyormuş.

Bundan önce üre yüksekliği nedeni ile serum filan verildi,Kan verildi. Serumdan sonra tansiyon yükselmeye başladı. Serum çokluğundan oldu herhalde. Şimdi biraz daha iyi. Allah'ın izni ile bu kemoterapiyi kazasız belasız geçireceğiz inşallah.

İki tane hanım, evet dünya tatlısı iki güzel doktorumuz var. Çok çalışıyor, ve bütün iyi ihtimallerin gerçekleşmesi için uğraşıyorlar. Evet her ikisine de minnettarız.Elleri dert görmesin. Zamanı gelince belki isimlerini de söyleyebiliriz.

Evet sizlerin de güzel dilekleriniz için nasıl teşekkür edebiliriz bilmiyorum. Yaradan,güzel gönlünüze göre versin diyelim.

Saygılar gönlü güzel olanlara.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri