öff be benim yengem bitane :p eyw yuhahaharis
A AberYY Bayan Üye 11 Ara 2007 #21 DaNGeR' Alıntı: öff be benim yengem bitane Genişletmek için tıkla ... eyw yuhahaharis
A AberYY Bayan Üye 11 Ara 2007 #22 NdmNd' Alıntı: bnde siir yazıorum buraya da getrsemm mi paylassamm mı kii yahu :? Genişletmek için tıkla ... yaz tabiki bekLioruz
NdmNd' Alıntı: bnde siir yazıorum buraya da getrsemm mi paylassamm mı kii yahu :? Genişletmek için tıkla ... yaz tabiki bekLioruz
kisgunesi Bayan Üye 14 Ara 2007 #24 Gitme yar Ya bas ustune oLdur guvercini yada gitme yar gitmeki oLmesin guvercinn Yasasın yar yasasın bu guvercin. 11.12.2007 AberYY Genişletmek için tıkla ... hım güselmiş sen yazmıssın heralde kendin için !!! Duygulananlar olmuştur eminim okuyunca emeğine sağlık
Gitme yar Ya bas ustune oLdur guvercini yada gitme yar gitmeki oLmesin guvercinn Yasasın yar yasasın bu guvercin. 11.12.2007 AberYY Genişletmek için tıkla ... hım güselmiş sen yazmıssın heralde kendin için !!! Duygulananlar olmuştur eminim okuyunca emeğine sağlık
A AberYY Bayan Üye 14 Ara 2007 #25 ben yazdım evet ama kendim için degiL tsk ederim okuyan gozLerine sagLık