evet arkadasLar "günlük hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz..."
tatLichey Bayan Üye 26 May 2009 #1 evet arkadasLar "günlük hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz..."
RappeR_qiRL Banned 26 May 2009 #3 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? f1 : help Yardım etmek anlamına geldiginde göre ben bu olabiLirim
---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? f1 : help Yardım etmek anlamına geldiginde göre ben bu olabiLirim
İnci 1907 Prenses 26 May 2009 #4 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? delete : yok et
karakule Bayan Üye 26 May 2009 #5 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? backspace : silerek geriye git
meRve^^ Bayan Üye 26 May 2009 #6 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? home/end : o anki oLayın basına/sonuna qit
anlamli Kayıtlı Üye 26 May 2009 #7 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? escape tabiki
tatLichey Bayan Üye 26 May 2009 #8 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? artiran yok mu =)
_zeynep_ Bayan Üye 26 May 2009 #10 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? home veya end
sleepless Bayan Üye 26 May 2009 #11 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? prnt scrn =)
ĎÅŖĶÃЙģĘĻ Bayan Üye 30 May 2009 #12 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? tab: olayı atla
!q3k Bayan Üye 1 Haz 2009 #13 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? tab: olayı atla.....
PERITOZU Bayan Üye 2 Haz 2009 #14 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? boşluk olmak istiyom
Chatlaq_ Bayan Üye 2 Haz 2009 #15 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? home/end : o anki olayın basına/sonuna git
R RaPizM^^ Bayan Üye 2 Haz 2009 #16 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? angel_666' Alıntı: home/end : o anki oLayın basına/sonuna qit Genişletmek için tıkla ... aynen
---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? angel_666' Alıntı: home/end : o anki oLayın basına/sonuna qit Genişletmek için tıkla ... aynen
quLshann Bayan Üye 5 Haz 2009 #17 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? home/end : o anki olayın basına/sonuna git
тυαηα Bayan Üye 5 Haz 2009 #18 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? kesinlikle end (olay=ben)
qZßeßqM Bayan Üye 5 Haz 2009 #19 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? EsC : KaçmaK x)
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #20 ---> Gunluk hayatta hangi tusa sahip olmak isterdiniz.? F5 ..