---> Günlük değil , 9 yıllık ..
Vedalar Acıtsa da bazen gitmek gerekir ..
Ne güzel söylemiş , söyleyen ..Üzüleceğimi düşünmeden sadece gitmek istemiştim ..Arkamda bıraktıklarımı unutmuşum..Burada o kadar çok şey yaşadım ki ..
Kuzenimle iyiyken sarılıp ağlamıştım balkonda..Oraya çıktıkçaa yavaşça süzülüyor gözlerimden damlalar ..Şeyma'yı eve çağırıp odamda son ses müzikle dans etmiştik ..Ne kadar gülüp eğlenmiştik
Nilüferle yemek yapmıştık ama menü harika ;
Yoğurtlu makarna , cips , Omlet
Mide bulandırıcı
Annem çığlığı basmıştı
Eee napsın mutfagın o halini gördükten snra ben bile ürperdim hahaha
Ve Faruuk..Sevgilim ..Yani eski ..Aptal sarışınım <3
Uzaklık gözümüzü korkuttu ..Gerçekten sevmemişiz demek ki...
Sen olmazsan kim bana İngilizce çalıştırcak ? (İngilizcem berbat olduğu için ve Faruk Yabancı dil de olduğu için )
Çok ugraşmıştıı
O benim için farklıydı..2 sevgili gbi değil , arkadş gibiydik..Artık ağlamıyorum eskisi kadar ama ..Soğumuşuzz buz gibi olmuşuz :/
Çok uzak yaa çok uzaak ..Hayallerin ulaşamayacağı kadar..Araya Soğuklukların girdiği kadar ..
Okulun ilk haftasından nefret ediyorum 3 yldır ! 3 yılda 3 okul kolay değil ..Lise 2 de Kuzenimle gitmiştik ilk gün okula.. Gitmiycem demiştim , döndürmeye çalıştım ama nafile ..Gitmek zorundaydım ..İlk hafta büyük bi nefretle gittim geldim ..Yine aynı olacak ..Kimseyi tanımamak daha zor ..Beceremem ben 'Bakar mısın şurası nerde '' falan demeyi ..