günllüğündeki yorumlar benim tarafımdan silindi şu sebepten dolayı:genelde sohbet olmuştu sadece bunları sildim.
Günlük senin Evet ama günlüğünde kuralları var kurallara uyulduğu sürece sorun yok genelde uyulmuyor ben sadece sohbetleri siliyorum.
Yazılar Tamamen Kendınıze ait oLamaLı- Gun ıcınde YasadıkLarınızı yazabılırSınız..
- Konu ıle alakasız seyler eklemek yasaktır
- 2 3 satır cumle yazıp gereksız konu acmak yasaktır unutmayınkı 1gun 24 saattır en az 5 satır bulunmalı.
- konu ıcınde kufur argo +18 yasaktır ...
- Sırf Geyık ıCın GunLuk acıLmaz , Gercegı yansıtmaLı anLaşıLır oLmalı ve Cıddı oLmalı.. Gun ıcınde Yaşananlar YazıLmalı
- bu kurallardan herhangibirine uymayan konuLar uyarısız Kilitlenicektir..
- Gün Bitmeden Günlük Açamazsınız
- Konu Başlığı Olmalıdır veya Saçma Olamaz.
[MENTION=61172]` Nur ~[/MENTION]
Derdiniz nedir anlamış değilim.
İnsanlara işini öğretmeye çalışmayın.
Silinen mesajlarınızı bizzat ben gördüm geyik içeren ve sohbet içeren mesajlardı buyurun bölüm kurallarını inceleyin konunuza herhangi kural dışı bir işlem uygulanmışmı görün, ayrıca merak etmeyin kimsenin sizin konunuzla bir derdi yok sadece bölüm moderatörü yapması gerekeni yapıyor.
http://www.duslerforum.org/gunluk-kurallari-okumadan-konu-acmak-yasaktir-t21585.html
Kimseye işini ögretmeye calıstıgım yok benim.
Yorumların cogu silinmisti nedenini sordum ki bu benim en dogal hakkım.
Var yorumlar artık ben sana yorum yaparım yeterki yaz po3.o9.2012 Pazartesi
Kaldık mı basbasa günlük bak artık yorumlarda yok
Var yorumlar artık ben sana yorum yaparım yeterki yaz p
Kendini de fazla hırpalama yani üniversiteye sağlığını kaybetmiş gidiceksen ne anlamı var demi xD
Bu arada forumda artık adminiçe değil pembeyim p
Okurken hissettiren bi günlük daha
Sınav sınav sınav demişsin, bayağı stres yapmışsın anlaşılan. Bana kalırsa, dersanedeyken alabildiklerini almaya çalış, eve az şey bırak derim. Stresle geçen 5saatlik çalışmanın, kafan rahat olarak yaptığın 1saatlik çalışmadan farkı yok emin ol, mümkün olduğunca sınavı düşünmeden çalışmaya çalış, sadece sonunda güzel bi ödül var gibi
Hayatının odağı olmasın sınav.
Son olarak geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Şu devlet o emeklerin karşılığını pek verme niyetinde değil ama yıldırmasın bunlar seni, hakeden kazanır her zaman
Ve görüyorum ki gayet azimli ve kararlısın başarmaman için hiç bi sebep yok
Arkadaslarımada aynı tavsiyeleri veriyordum biliyor musun.
Nasıl bu kadar rahat olabildiğimi soruyordu herkes
Ama is ciddilesti 7 ayım kaldı sunun surasında artık onun sınav moduna girmem gerekti
Tavsiyelerini hep aklımda tutmaya calıscam ; tesekkür ederim
Girecez bakalım hayırlısıyla kpssyede pek ümitlide değilim acıkcası üniversite sınavına yönelik calısıyorum
Tesekkür ediyorum güzel düsüncelerin icin :
Daha ayrınlıtı anlatsan canımm. ne yaptın okul kazandın herhalde.31.07.2013
Hayatım boyunca gitmek istedim bu şehirden..
İstediğim de oldu gidiyorum.
Bitlise gidiyorum.
Yeniden bi hayat kurmaya
Herşeye sıfırdan başlamaya..
Herşey güzel olsun..
Daha ayrınlıtı anlatsan canımm. ne yaptın okul kazandın herhalde.
Hayırlı olsunn ama okullar başladan biraz girebilseydin foruma.
Özlendin :eda:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.