GünLüğüm ~ Hep sen oL İstedim !

---> GünLüğüm ~ Hep sen oL İstedim !

24.1o.2o1o / Pazar

GünLüğüm.
Sabahın 7 'sinde dikiLdim ayağa.

Hastayım `
Midem nasıL buLanıyo ; dün akşamdan beRi..

Akşam yediğim bişeyden oLdu gaLiba.

Kafamı yastıktan kaLdıramıyorum.
kaLdırdığım zaman midem daha kötüLeşiyo.
Akşama kadar yattım.

Elimde teLefon.
Vakit geçmek biLmiyo.

Sıkıntıdan yarın okuLa qidersem saçLarımı naparım diye biLe düşündüm ya xD
Sen düşün artık gerisini xDxD

Forum'a geLemedim bugün.
Zaten ders çaLıştığım yok.

Of aLLahım ;
Haftaya 4 tane sınavım var.
Ve ben daha hiçbişey çaLışmadım.
Hiç canım istemiyo ki .s

Akşamüstü annemLer hobi'ye gideLim ; açıLırsın biraz ddiLer.

İyi geLdi.
Eve geLincede ; seyitLe knuştuk biraz.

Sonra sarjım bitti.
Bende yattım..

29.1o.2o1o / Cuma

Günlüğümmmmm xD
Bugün 29 Ekim.
Okullarda tatiL xD
Çok güzel uyumuşum vaLa kaLkasım geLmedi xD 11 gibi dedim yeter kaLkıyım artık.
Havada kötü zaten içim karardı sabah sabah.
KahvaLtı yaptım bi. Pcye geçtim sonra.
Haftaya 5 tne yazıLım var. Ders çaLışmam gerek.. Canım da hiç istemiyo.
Sonra abLamLa reaLe gittik sıkıntıdan. Annemde geLdi.
Biraz doLaştık öyle. Annem bikaç bişey aLdı.
Çıktık tam hava yağmaya başLamış. Puf .s Şemsye faLan vardı.
Cadde kenarı bi de.
Bazı ayıLar arabayLa üstümüze su faLan sıçrattı. Hele birine deLi oLdum ya.
Yavaş yavaş geLiyodu hemen hızLandı.
Gelirken Memeti gördüm. Görünce zaten başka şeylerle uğraşmaya başLadım.
Bi ara kafamı kaLdırdım. Onunda kafası yerdeydi xD
Aman s*Lak kendi aLeminde bi küsüyoo bi barışıyo.

Her neyse , eve geldik. Sonra komşuya çıktım annemlerle biraz.
Sonra eve geri indim pc'ye oturdum . Of ben ders çaLışmadım :( Bu sene napcam hiç bLmiyorum.
Biraz kitap okudum . .Tv izLedim. Sonra akşam 1o gibi Seyit mesaj atmış.
Konuşmaya başLadık.

Gece yattığımda saat 4dü Seyit sağoLsun xD

İyki varsın tatiL xD

3o.1o.2o1o / Cumartesi

Dün gece 4e doğru uyuduğum için bugün sabah kaLkarken biraz zorLandım xD
Kalkmak zorunda değiLdim ama SeyitLe bLuşcaz xD HazırLanmam faLan Lazım.
1o gibi kaLktım kahwaLtı yaptım bi ; baktım odanın haLine.
Odanın ortasından kasırga geçmiş gibi xD Biraz topLuyum dedim.
Sonra işte.
Saçlarımı düzLeştrdim xD HazırLandım faLan ; saat 1 oLdu.
Seyit sağoLsun yeni uyandı hahaha 1 buçuk gibi çıkaLım ben hemen hazır oLurum dedi.
Saat 1 buçuk gibi çıktım , bizim fidanlığın ordaki parkta buLuştuk.
Oturduk biraz. Sonra arkdaşLarıyLa faLan karşıLaştık , onLarLa tanıştım ben.
Parkta küçk çocukLar vardı onLarLa knştuk biraz çok ttLıLar xD

Sonra başka biyere gittik.
Sigara içirmedim oh oLsun xD Anlattı işte , okul falan.

KediLerden çok korkuyorum xD Bugünde nereye gitsek kedi..
Fazla belli de edemedim ama varya korktum ya .

Hava soğuk saat 4 gibi beni bizim evin arkasına bıraktı.
Ben tam eve geLiyorum o sırada mesaj geLdi ; özgür var dikkat et diye Seyitten xD Gördüm maLı...

Herneyse ,
Eve geldim.
Pcye oturdum biraz.. sonra kaLktım öznur aradı. 2 buçuk saat konuşmuşuz ya xD Kapatmasam kız haLa anLatacak xD
Sonra işte akşamda haLamLara gittik. KuzenLer faLan..

Eve geldim tv izledim biraz.
Sonra mesajLaşmaya başLadım Öznur Sefa Seyit xD

Gece yine çok geç uyudum.
SaatLerde aLıncakmış .
Neyse hyırLısı xD

o1.11.2o1o Pazartesi

Vay ya. Kasım ayına girmişiz. Ekim ne zaman geçti hiç anLamadım.
Kasım 1 Pazartesi. Ne güzeL başLadık ama xD Herneyse.

okul saatLerimiz aLındı. Sabah 8.3o'da giriyoduk derse yetişemiyodum. Saat 8'e aLınmış. Daha erken kaLkcam iyi mi .s

Sabah 6'da ayaktayım.
BişeyLer yedim üstümü giyindim. Bbam bıraktı okuLa sağoLsun.
Yetiştim yani.
Sabah İstiklal marşı okuncak bi topLandık. okulun yarısı yok. Nerde ? Geç kaLmış hahaha
Neyse :; iLk 2 ders Coğrafya. GüzeLdi. Çok şey anLamaya başLdım ben bu coğrafyadan xD
Sonraki 2 ders Su. Yazılı yapıcaz. Hoca dedi ilk ders çaLışın sonraki ders yapaLım. Baktık şöyLe bi.
Sonra sınıfın ilk bi yarısını götürdük Labaratuvarda sınav yaptı. 2o dakika sonra onLr çıktı. Biz girdik. Süperdi ya sağoLsun hoca koLayca hazrLamış.

Sonraki ders Fizik.
Süperdi ders yaa xD
Hoca herkesden 1o kuruş topLadı tahta kaLemi yokmuş. Hüsnü gitti kaLem aLmaya siLinmeyen kaLem aLmış hahaha

Sonra öğLe arası. Sefa eve gittik . ÜmmüyLe kaLdık.
Son 2 drs Tarih. İlk ders ders işLedik. Sonra 29 ekim töreni varmış. Son ders gitti öyLe.
Sonra eve geLdim işte.

Yarın gıda ve edebiyattan yazıLı varmış. Edebiyt soruLarını aLdık. Bakmadım pek. Gıda zor oLacak gibi çaLıştım biraz. 12 gibi uyumuş kaLmışım xD

o3.11.2o1o / Salı

Puf 2 tane yazıLım vardı bugün :(
Akşam pek çaLışamadım.
Sabah 5´de kaLktım ta.. Hem gıdadan hem edebiyttan yazıLım. Gıda zor ona baktım biraz da. Edebiyat hiç yok. Başka sınıfLardan aLdığımız sorular vardı bitek.

Sabah özgürLe aynı otobüsteydk ; doğal olarak da günüm iğrenç bşladı. Dedim devamı gelir de allahtan öyle olmadı.

Okula gittim. İlk 3 ders Gıda. 3. ders yaptık sınavı. İyi gibiydi. Sonra edebiyata girdk. Diğer sınıfların bize verdiği sorular çıktı süperdi yaaa xD 1oo bile alabilirim.

Öğleden sonra SefayLa kaçtık canımız sıkıLdı xD Yarında yazıLım var zaten. Dolaştık biraz. Sonra eve geldim. Pc*ye.. YengemLer faLan gelmiş. komşuLar. Bnde odamda ders çaLıştım. Akşamüstü de uyuup kaLmışım 8de xD 1o gibi kaLktık bi SeyitLe knuştk xD

Sonra geri yattım :)

o4.11.2o1o Perşembe.

Sabah 6 gibi kaLktım.
Bişeyler yedim ; hazırLandım faLan ; okuLa gittim. Otobüsü anLatmıyım şimdi.

Yazılı yok ; oh ! İlk 2 ders pskoLoji , güzeLdi ders. Keşke son derse koysalar ya ; o kadar iğrenç dersLer var ki ; son 2 ders rahatlardık belki birazcık.

3 ve 4 Edebiyat. Hoca yazılıları okudu. 9o aLmışımm xD Süper ya.. Bundan sonra hep aLcaz yan sınıftan soruları.. 5. ders RehberLikdi. Cemal hocayla konuştuk biraz. Anne baba ilişkiLeri faLan aman xD

Öğle arasında koptuk biz öznurla. Aldık başımızı neresi olursa diye xD

Öğleden sonra Umumi vardı. Allahm dualarımız kabuL oLdu. Veli hoca yok xD Ben tahmn ettm bugn nöbetci olması lazımdı ve sabah sırada bize eziyet etmeliydi xD

Oh boş dersi ne çok özLemişim.. Son ders de katı atıklar vardı. Yarın yazıLı varmış. Aman.. Çalışmadım hiç..

Akşam eve geldim. Sıkıldım , yazılıya da çalışmadım.. Moralim bozuldu. Anlatmıyım şimdi. SeyitLe knuşdum biraz rahatLarım diye.
11 gibi uyudum ~

o5.11.2o1o / Cuma

Bugün Cumaa xD
Çok mutLuymmm :)

Her zamanki sabah feLaketLeri işde xD
Uyanma kahvaLtı fLn fLn ; saat 7.3oda okuLdayım xD Aşağıya inmedik ; baktık aşağıda sarı facia var ( : Sınıfta 2 tane nöbetci var. Şimdi SefayLa bizde nöbetçiyiz hocam desek oLmaz 4 nöbetci nasıL oLcak hahaha

Sefa doLaba girdi ; bende doLabın arkasına hahaha Allahım hoca girdi sınıfa ben koptum ses de çıkaramıyorum ; hafif hafif çıkıyo ama hoca anLamadı xD

Hoca girdi bakıyo sınıf temiz mi faLan diye.. Herneyse sonra çıktı atLattık.
Sabah sabah bi baktık pencereden. okuLun yarısını aLmışLar pantoLn paçasından xD Namus sözü verin faLan demişLer yazık hahaha

İlk 2 ders Çevre SağLğı ve İş organizasyonu.. Slaytım vardı. Konu faLan anLattım xD Konları karışmış 3 kişi benm konumu hazırLamış faLan xD Hoca onLarı düzeLtti. Sonra ingLizce vardı. Hocanın yaptığı hazır sLaytLar faLan varmış onLarı izLedik extReme SporLarı faLan :)

Sonra dil anlatım vardı. Hoca dediki bizim sıraya siz kısknçLıkLa iLgiLi öykü yazcaksınız. Bizimkilerde gitmiş internettn cıkarmış öğLe arasında. O da diğer sınıftaki kızınkiyLe aynıymış xD Tüh yaa :)

Katı atıkLardan sınav varmış xD Son 2 ders hoca bi geLdi. Sorular yarımmış. Dediki şu sınıfınızda biLgisayarı bana çevirin soruLar eksk burda tamamLıyacam.. Bizimkiler projeksiyonu açmışlar hocanın haberi yok. Biz izLiyoz tahtada soruLara bakcaz xD

Hoca tam açtı. Gördük bikaç soru. Aklına geLdi projeksyn açık mı diyee hahaha Görünce soruları çabuk dönün kafalarınızı falan diyo soruları kapatıyo xDxD

Sonra tamamLıyamadı da sınav ertLendi.

Sonra işte eve geLdm.
Pcye oturdum biraz.. Sonra 9da uyuyp kaLmışım hahaha

o7.11.2o1o / Pazar

Bugün pazar xD Süper uyandım :) Saat 1o gibi.
Veli toplantısı da varmış ; unuttuydum xD Gece çok geç uyudum yine xD Alışmışım uykusuz kaLmaya. Hiç zorLuk çekmiyorum xD

11 gibi kahwaLtı yaptım. 12 de başLadım ders çaLışmaya. Tarih yazıLım varmış yarın :) İğreniyorum Tarihten ; iğrenmek az kaLır xD

Ama bu sene gecen sene gibi değil ; biraz daha zevkLi konular. Hoca baygn baygn anLatmasa ah :( Uyuyarak biLe geçiremiyorum dersi ya xD Elimde bi teLefon :)

Baktım biraz tarihe. Çok skıLdım. Çarşmabaya matematk vardı. Biraz da matematiğe bakıyım dedim. Of :( KesnLikLe zayıf aLcam ; eminim. Bu sene de kaLcam matematikten xD

Sonra işte amcamLar geLdi ; kuzenLerim. Gondola gittik. Süperdi ya xD Ablam yanımda bacakLarı titriyo :) Yanımda kuzenLerim birisi teLefonLa konuşuyo biri mesaj çekiyo xD Brisi gondolu falan durdurdu hatta :)

Akşam 8 gibi geLdik eve. Okey faLan oynadık :) GüzeLdi..

Sonra işte yattım uyuyamadım 2 miydi neydi uyudğumda xD

o9.11.2o1o saLı

GünLüğümm :)
Ne güzeL bir hafta ; ne güzeL bi başLagıç xD

mutLuyum . Sabahın köründe kaLktım yine. Saçlarımı düzLeştirdim xD KahvLtı yaptım evden çıktım. Okula çok erken gidiyoruz ya ama napaLım xD

Sonra aşağıya indik xD Bugün yazıLı yok yaşasın. NormaLde ilk 3 ders gıdaydı :) Hoca sağoLsuun edebiyatcıyı arayıp 4. derside istedi. İlk 4 ders Gıda. Allahım çekLir mi ya :( Son dakikaLra göre böyLe kafamızı kaLdıramaz duruma faLan geLdik xD

Sonra 5. ders matematik. Hoca biraz topLantıdan bahsetti. Bizimkleri toplmış sınıfa xD Çocuklara dokunmyaın , ders çaLış demeyin onLar günde 8 ders görüyoLar faLan xD SağoLsun.

Ders işLedik matematk yazLısı yarınmış. Öğle arasında ÜmmüyLe kavga ettik. Sinirlerm çok bzuLdu , anlatmak istemiyorum.

Sonra 2 ders de Kimya. Iy ya kadın manyak xD Hüsnüye faLan sinirLendi. Kndi aLanında sinir faLan yapıyo hahaha Sonra işte çıktık okuLdan ; çarşıya gittik biraz. Sonra skıLdık.

6 gibi eve geLdim. Oturdum internetten matematiğe çaLıştım. Pek bişey anLamadım ama ; bişeyLer yapcaz artık xD

Kitap okurken uyuyakaLmışım.

12.11.2o1o/ Cuma

Cuma bugün :)
9 gün tatiL ya xD haLa şaka faLan geLiyo bana :) Yazılılarım falan da var. Hepsine bakcam az az. İnşallah güzeL oLcak bayram faLan :)

Sabah 6 da kaLktım. Sabaha kadar sürekLi uyandım ve kötü kötü rüyaLr faLan gördüm xD Snra işte okuLa gttim. Dil anLAtım yazLısı var. Çalışmadım aman xB Kadın tutturmuş geçen seneden soracam diye. Oldu açıyım 9. sınıf kitabını baştan çaLışıyım xD İlk 2 ders Çevre. Yattımm, zaten çok hastayım. SefayLa grip olmuşuz. ama hangimiz bLaştırdı bLmiyoruz :)

3 ve 4 İngiLizce. Baktım dersin geçtiği yyok. RukishLe haLiLLe faLan mesajLaştım. Sonra 5. ders diL anLtm. Öğleden snra sınav olalım dedi. Ders çalıştık braz. Öğle arasında okuldaydık. dışarı çıkmadık xD

Yazılım pek iyi geçmedi. Neyse 45i geçiyim yeter xD Son 2 ders Sultan hocanın. Kadın manyak. Dün sınavda düştüğü yere yine takıLdı. Tam benm yanımda bi de sınavda kopmuştum. Bugün sınıfca koptuk hahaha

Sonra işte çıktım. Kuaföre gittik öznurLa. Kaküllrmi kestircektim. Öznur da saçını. Öznurun saçını mahfetti adam . Hele kaküLLerini xD xD Bende kestirmekten vazgeçtim. Bnm saçımı da o haLe gtircek diye. Yolda öznurLa koptuk zaten çok kötü oLdu kızın saçı xDxD

Eve geldim. Kuzenimin çocuğu doğmuş. Ay nasıL sevindim. Akşam hastaneye gittik xD Küçücük ya meLek gibi :)
Beren oLdu adı bLiyoduk zaten :)

Saat 12 gibi uyudum .

HosgeLdin beRen'mmmmmmm , ömrün uzun oLsun.. :)

13.11.2o1o Cumartesi.

Ne güzeL bi gün :)
Geç uyandım. KahvaLtı yaptım bi. Sonra işte annem dedi şu odanı topLa kızım. Ne zamandır yatağımı biLe düzeLtmiyodum ki ben xD Bi topLadım şöyLe ; doLapLarım faLan dağıLmış. Sonra işte. Foruma girdim :)

2 den 5 bucuğa kadar forumdaydım xD GözLerm faLan yanmaya başLadı. BackLarım faLan uyuşmuş :) Biraz kitp okudum. Bitirmedim romanı ya ne zamandır sürünüyo eLimde.

Sonra yarın smsim bitiyomuş : ( Puf ya.

Sonra Berenim çıkmış hastaneden. Ona gittik. Allahım ya maşaLLh ben öyLe bişey görmedim ya. Gözlerini daha çok az açabLiyo. Gözleri petroL mavisi gibi geldi. İlk doğduğnda bebklern gözleri renkLi oLurmuş annem dedi xD

Sonra işte.

Serhatın da doğumgnüymüş. Amcamlar almış pasta , biz almıştık giderken. Bi de babası aLmış geLirken hahaha. İkisini kestik :) Birini Beren için birini Serhat için. Ardardına doğdular kardeşiyLe ne güzeL.

Sonra işte eve geldik. Tv izLedim biraz.

12 gibi yatağıma gittim. Müzik dinLedim. GeceLeri müzik dnLemicem ben sonra kötü oluyorum xD
SeyitLe konuştuk braz.
Sms*li son günüm nasılsa :)

3 gibi uyudum.

İyki doğdun Serhat'mm. Nice yıllara bizimLe. Yeni kardeşinLe nice doğum günLerine hep birLikte insaLLah :)

19.11.2o1o Cuma

Evet :)
Bayram bayram dediler , bugün son günü bayramın.
Ne çabuk geçti gitti ya : /
Her neyse , sabah 1oda kaldırdı annem , halamlar kahvltıya gelceklermiş. Kalktım , kuzenler falan bi kahvaltı yaptık. Sonra pcye falan baktık şöyle bi.

Sonra misafir geldi ; kuzenlerle çıkmadık odadan. Onları da kendme benzettim xD Annem diyo ki kızım çık bi de yaşadığını görsünler hahaha

2 de gitti onlar. Fizik yazlım vardı , ona baktım biraz. Sonra tabi misafir misafir. Birinin yanına bile çıkmadım xD Annemlerle biyerede gitmedim zaten , bitek kuzenlere gittim. Onu da onlar zorladı xD

Akşama kadar odamdaydım , of skıldım zaten xD

Foruma baktım biraz. Annemler gitti akşam ablamla yalnız kaldık. Ablam dedi açım ben bende açım dedim xD

Patates kızarttım , ona da tuz koymayı unutmuşum braz da yakmışım heralde hahaha
Neyse olsun.

Sonra annemler geldi tv izledim biraz. Yattım xD

23.11.2o1o saLı

GünLüğüm xD
Sabah 5.3oda uyandım. Üstümü değiştirdim. Saçlarımı maşaladım bugün :)
Okula gittim.
İlk 3 ders Gıdaydı . Hiç geçmedi ki ders :( Sinir oldum ya.
Hoca dedi ben size demedm mi neden almadınız önlük xD
Bizde tamam hocam çıkışta gidelim sınıfca bakalım :)

4. ders Edebiyattı. Kafamı kydum sıraya hoca kalem fırlattı ya uyan diye . Aklım çıktı korktum xD Bi de gülüyo. Kendine geldin mi uykun açıldı mı diye gıcık..

5. ders matemtk. Artık geometri. Matemtikten 35 almışım :) Allahım çok mu şey istiyorum bi 45i görüyüm yetcek ya xD

Öğle arasında klüp falan vardı.

Öğleden sonra 2 ders Kimya. Iy iğrençti :M

Sonra çıktık işte , sınıfca medikalciye gittik :) Doktr önlüğü alcaz. Aybükeye dedik dene en şişmanımız sensin hahaha
Beğendk bi model işte.
Gelcek :)

Eve geldiğimden beri forumdayım.
Sefamla konustum biraz. Bitanem ya :) Kardeşten öte...

Yarın öğleden sonra kaçıcaz bize gelcez. İngilizce falan çalışcaz xD

Biraz ders çalışıp uyucam :)

Gözden ırak olan gönülden uzak olurmuş derler ya ..
Yanımda olup uzak olanlardansa,uzakta olup içimde olmayı becerebilir misin ?

Son düzenleme:

24.11.2o1o Çarşamba

Günlüğüm :)
Sabah kalktım yine kahvltı falan , okuldayım xD İlk ders Dindi. Sınav yaptık xD hoca sınava başlamadan diyoki bakın arkadaşlr bilirsiniz ben kopya çektirmem hahaha koptuk yaa xD kağıdım bütün herkesin elinden geçti ha. Aybükenin kağııdı kayboldu kalktı ayağa bağırıyo sınavda xD Kağıdım kmde diyee :)

92 aldım sınavdan :) 2. ders mlli güvenlikti. öyle geçti xD 3. ve 4. ders geometri :) Öğretmenler günü kutlması yaptılar tam 2 ders ya xD Hocalara gül çikolata faln dağıttılar. Slaytları falan vardı bütün hocaları çekmişler. Koptuk bazılarında ya poz vercez diye xD

Ama güzeldi..

Sonra işte 5. ders çevreydi hoca gelmedi. Öğle arasındada önlüğe gittik kapalıydı medikal xD Sonra sefayla bze geldik. Süperdi ya :)

Ders çalıştık biraz. blgsayara oturduk. Yemek yedik xD

Sonra işte durağa gidiyoduk sefamla. Özgürü gördk o bize baktı biz ona xD

Az öncede eve geldm işte.

Düğün varmış düğüne gtcem birazdan xD

Yazılıya gece çalışırım artık :)

Ne olursa olsun sebep ; aslında KAPILAR hep kendi üstümüze kapandı ~

26.11.2o1o Cuma

Oh ya xD
Hafta sonuna yaklştık iyice xD bu güzel haber.
Okula gittim işte. Sabah dışarı cıkmadık yağmur vardı xD Baktım aybüke hızlı hızlı geliyo. Geç kalmış okula , bi de yetişcem diye üstgeçitte pantolunu yırtılmış xDxD Allahım sırt çantası varmış allahtan , geldi hemen. Uzun ceket aldı huriyeden xD Hoca geldi sonra derse hocam terziye gdeblir miyim dedi. Hoca da dedi git gel kızım hadi xD Gitti geldi işte.

3. ve 4. ders ingilizce. Sınav vardı. O kdar çeviri yaptık ezberledik , hoca bi geldi 2. üniteden sormadım diye. Bzde ilk üniteye bakmadydık. nasıl gıcık oldum. Neyse ama çok kolaydı süper geçti xD

5. ders dil anlatımdı. seyitle mesajlştım öyle. Öğle arasında kontör alıcaktık gez gez cumaymış ya heryer kapalı xD

6. ders dil anlatım. Sınıfın yarısı boşalmış zaten gitmişler xD

Biraz ders işledik şöyle. Son 2 dersde katı atıklardı. Çok skıcıydı xD

okuldan çıktık sonunda önlüklerimizi alabildk. Sonra rampalıya gittik işte , sefam rozet aldı.
Eve geldim az öncede :)

bugün cuma forumdan çıkasım hiç yok. mutLuyum xD

27.11.2o1o

Günlüğüm xD
Sabah 1o gibi uyandım , kalktım bi kahvaltı hazırladım xD yazık kadın hafta içi hergn bnmle beraber sabahn köründe kalkıp kahvltı hazırlıyo . kıyamam ki xD

Hazırladım annem kalktı bi kahvaltı yaptık. Seyitle bluşcakdık bugn hiçde canım istemiyoda. Nysem saçlarımı falan düzleştirdim saat 1 gibi çıktım evden her zamanki parkımıza gittik.

Sefam memetle tartşmış memette diğerleri gibi çıktı , üzüldüm.

Seyitle durduk biraz sonra emre geldi sonra geri gitti. Parka falan oturduk xD
Salıncakta sallandık. Çok skıldım ben ya :( Keşke bluşmasaydım dedim.

1 bucuk saat anca durdum zaten kaçtım geldim.

Annem de talhayı doktora götürmş eve geldm kmse yoktum.

Bilgisayara oturdum xD

Annemlerde geldi telefon kapnış şarja koydum xD

Akşamda amcamlara mı ne gidecekmişiz :)
Ne olursa olsun seviyorum seni Haftasonu xD

Gönlün rahat mı?
Elinden geleni yaptın mı?
Cidden olmuyorsa zorlamayacaksın

o1.12.2o1o

Ne zamandır uğramıyorum dedim baktım daha 4 gün olmuş olsun xD

Bugün araLık 1. 2o1oda bitiyo vaLa . Ne çabuk geçiyo zaman.

Sabah kalktım giyindim çıktım falan. Tam duraga gidecem. Baktım evin orda köpek. O başka taraftaydı. Ben hiç grmemzlikten geliyom ama normalde çok korkarım sabah sabah rezil olmak istemedim xD

Yürüdm biraz uzaklaşınca oh çektim bi , arka tarftan sesler gelmeye başldı. Bi baktım köpek arkamda .o Ya kendimi bi sıktım bağırmıyım diye sabahn 6 bucugu xD

hızLı hızlı kaçtım durağa xD

o da gitti zaten :)

Neyse okuldayım. Erkenden indik aşağıya sefayla. Gelen geçene bakıyoz falan xD

İlk ders Dindi. öyLe böyLe dışarı izledim xD
2. der mlli güvenlik adam bize 98 tane soru verdi 20 tanesi haftaya yazılıda çıkcakmış of :(

3 ve 4 geometri. Çok gıcık konular hoca bırakıverdi yeter die xD

5. ders Çevre. Öyle yattım. Öğle arasında okuldaydık. Öğleden sonra geç geldi hoca okula.
Müzik dinledik sınıfta.

7. ders Su. Sohbet ettik. Son ders Beden. Hoca derse geldi inanmıyorum xD Üstümüzü bile değiştirmiyoruz ki xD

Sonra çıktım eve geldim.
Amcamlar varmış biraz onlrın ynnda durdum.
Sonra foruma. Yarın psikolojiden sunum yapıcaz Ergenlik dönemi konu. Ergenlik döneminde intihar konum xD

Biraz daha durup çıkcam ders çalışcaz :)

o2.12.2o1o Perşembe

Günlüğüm xD
Sabah kalktım yine giyindim çıktım.
Okuldayım xD

İlk 2 ders Pskoloji xD Sunum yapıcaktık zaten tam bize geldi zil çaldı haftaya artık xD
Sonraki 2 ders Edebiyat. Hoca bişeyler yazdırdı. Çok pis uykum geldi yemn ederm ha.

Sonra RehberLikdi. Dışarıya baktım öyLe. Seyit msj atmış bozugum ona . Neyse barıştık xD

Öğle arasında okuldaydık yine of. Öznurlrn sınıftaydık . Öyle müzik dinledik öznur telefnumu aldı . Bende elinden alıp msjlarımı sildim. Bozuldu ama napıyım yani. Seyit kmsenin okumasını istemiyo ki.

Sonra öğleden sonra umumi vardı. Hoca okumamış sınavları. Skıcıydı.

Tam son derse gircez. Zil çaldı çevre laboratuvarndan çıktık. 1o/a dan geldiler. Arama yapmışlar. Telefon makyaj malzemeleri kulaklıklar ne var ne yok toplamışlar. 2 sınıfa yapmışlar. Bizm snıfa geldiler mi blmiyorrum biz labortvardydık allahtan xD

Acaip makyaj malzemesi toplamışlar yalnız hepsi çöpee xD
Sonra işte bu ders de size yaparlar falan dediler.11 Leride aramışlar.
Telefonları kapattık bizde. Atık kutusuna kulaklık şarj aleti sonra makyaj malzemelerimizi falan topladık. Atık kutusunuda dolabın arkasına sakladık xD
Sultan hoca geldi arama falan olmadı. Bunlar bize unuttracak öyle yapcaklar. Bi de bizim okul öyle böyle değil 28 ocakta alırsınız artık demişler , vermezler bliyorum xD

Sonra işte çıkışta zaide ben Sefa eve geldik xD

Yemek yedim çok açtım. Foruma grdim.
Birzdan çıkmam lazım katı atığa çalışcam quiz midir nedir ondan çıkardı bide başımıza kadın :(

o7.12.2o1o/ saLı

Günlüğüm.
Uzun zamandır gelemedim sana xD
Küsme bana :|

Sabah 6da kalktım. Alarmı kpattım tam yataktan aşağıya inecem. Kolumu bi vurdum. Mosmor olmuş Sefa baktı okuLda :| Ablam bile uyandı sesine ya o derece xD

Sonra işte çıktım evden önlüğümü unutmuşum tekrar döndüm. Sonra işte okuldayım. İlk 3 ders Gıda :| allah sabır versn hepmize dedik girdik. İlk dersten sıktı ya. Her neyse öyle böyle telfonla falan gçrdik.

sora edebiyattı ders adam çok yazı yazıdrdı kolum ağrıdı :(

Sonra geometri. Hoca soruları yanlış çözzdü ya vektörler midir nedr çok gıcık konu xD Geometridende çakacam ben bu sene.

Öğle arasında okuldydık yine. Sonra tam içeri gircem zil çaldı. Rkisim msj attı snn okulun ordaym nerdesn gel diye. Güvenlikçi geldi bitane , çıkarmadı karı ya deli oldum. Dedim artık asgm çıkışda grüşlim gitmezsen.

Sonra işte Geometridne sonra kmya vardı. Kmyadan 86 almışım çok mutlyum xD

Hoca son ders hastaneye gitcekmiş gelmicem dedi.

Bizde müzik falan açtık.
Milli güvnlk sorularınn cevplarını çektrdm.

Çıkışta ablamla bişeyler bakacaktık sefayla zafere geçtik , ablam esra abla ben sefa gezdik öyle. Tam biyerde bişeye bakıyoz. Ana rukisim xD Bitanem ya nasıl tesadüf nasıl da özlemişim ki xD

Sonra gittik bi kravat aldık kravatı yırtmışdım da xD

Sonra eve geldim seyitle konuşuyorum şimdi.

Biraz mlli güvenlik çalıştım skıldım. Yarın hem çevredne hemde mlli güvnlkten sınavım var. Canım skıldı foruma geldim.
Birazdan çıkar ders çalışırım xD
İyi akşamlar günLükk :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri