---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. yeşil
Ezgii Bayan Üye 6 Eyl 2010 #83 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. beyaz olsun bugün hepsi...
pinklover Bayan Üye 7 Eyl 2010 #84 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. Hergünüm pembe olsun isterdim :]
xL ÇaPKıN 21 Kayıtlı Üye 7 Eyl 2010 #86 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. siyah =(
T Tavuklupilav Bayan Üye 7 Eyl 2010 #87 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. Sarı (
xL ÇaPKıN 21 Kayıtlı Üye 7 Eyl 2010 #89 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. siyahhhhhhhhhh =/(
alacalight Kayıtlı Üye 1 Kas 2010 #90 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. rengarenk renk cümbüşü olsun isterdim.
doostum_ Kayıtlı Üye 1 Kas 2010 #93 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. bordo mavi
'-DamLa Bayan Üye 1 Kas 2010 #94 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. ashli' Alıntı: siyah Genişletmek için tıkla ... .
---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. ashli' Alıntı: siyah Genişletmek için tıkla ... .
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 9 Tem 2011 #95 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. Hiç bir gün ve hiç bir şey bu kadar şeffaf olamazdı..
---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. Hiç bir gün ve hiç bir şey bu kadar şeffaf olamazdı..
'-DamLa Bayan Üye 11 Tem 2011 #97 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. Beyazzzzzzzzzz ~
ReLax BaBy Bayan Üye 12 Tem 2011 #98 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. pembeee ~
LaZZkopateLLa Bayan Üye 12 Tem 2011 #99 ---> Günlerin rengi olsa bugün ne renk olsun isterdin.. pempe =)