Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neye inanmiosun yaaa ben çektim hatta çeşme de çektim geçen yıl hatta istersn foto makinasının markasını da sölimm panasonic TZ1 yanii kolaylıkla ben çektim size yalan borcum yok + rap imi ver haha
ewet ben çektim nnie çok mu zor ki böle bi resim çekmek bazı seyleri falza abartmayın ve ben boşyere saça konularda yalan söylemem ok mii ilk ikisii ben çektim ve o koydun resim noluoo ?_ matrak ın dedi gibi sadece bekle sonra tuş a bas devamını fotomakinası yapar
haa şimdi analdım ak o reismde benim foto makinasının özelliklerini de sölüyo panasonic lumix TZ1 yanii ebn çektim hatta bu makinanın bnde olmadana inaann varsa fatursaını göserebilirim yad a makinayı gösterebilirim alla alla kimse nednse inanmioo hayır bide araba hareket halindeyken 2. resmi çektim :S Ve o software adobe yazan bölüme gelirsek adobe da sadece resmin büyüklünü küçülttüm o kdarr yoksa tüm foreumu kaplio du uploud ettimdee yani resmi ben çektiimmm ve hiç bi türlü de üstünde oynamadım kapişşş