---> Bu da ben işte :) araba güzelmiş :)
nones Bayan Üye 8 Şub 2009 #66 ---> Bu da ben işte _zeynep_' Alıntı: teşekkürler cnmm da abla demesen kendimi yaşlı hissediom hahaha Genişletmek için tıkla ... küçük ablacım
---> Bu da ben işte _zeynep_' Alıntı: teşekkürler cnmm da abla demesen kendimi yaşlı hissediom hahaha Genişletmek için tıkla ... küçük ablacım
MuCiZe Bayan Üye 10 Şub 2009 #69 ---> Bu da ben işte çook şirinsinnn : ) nazarr degmesınnn : ) Allah sevdıklerıneee bagışlasınnn : )
_zeynep_ Bayan Üye 10 Şub 2009 #73 ---> Bu da ben işte PReѧ' Alıntı: çok tatlısın mardinli güzel: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
---> Bu da ben işte PReѧ' Alıntı: çok tatlısın mardinli güzel: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
_zeynep_ Bayan Üye 10 Şub 2009 #74 ---> Bu da ben işte M_ü_L_T_e_ci' Alıntı: A.S.B. Genişletmek için tıkla ... Aminnn Teşekkürler
cezax Kayıtlı Üye 10 Şub 2009 #77 ---> Bu da ben işte Zeynep çok tatlısın sen yha . iyiki senle aynı sınıfa felan gitmiyorum kesin kara sevdaya tutulurdum . Allah korumuş ÇD
---> Bu da ben işte Zeynep çok tatlısın sen yha . iyiki senle aynı sınıfa felan gitmiyorum kesin kara sevdaya tutulurdum . Allah korumuş ÇD
yalnız_cocuq Banned 12 Şub 2009 #80 ---> Bu da ben işte çok tatalsın allalh sevdiğine sevdikelrine bağışalsın