---> canSu^^ sni tnmk çk gsldi inş ii anlşrz ..
' Kors@N Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #68 ---> canSu^^ Görmek istemediğin durumları sen yapıyorsun o da güzelmiş .) Kendini tanıttığın için sağol cansu
---> canSu^^ Görmek istemediğin durumları sen yapıyorsun o da güzelmiş .) Kendini tanıttığın için sağol cansu
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 15 May 2009 #71 ---> canSu^^ canSu^^' Alıntı: Yaparım ama yapılmasından hoşlanmam Tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Yaparsın Dogrudur.
---> canSu^^ canSu^^' Alıntı: Yaparım ama yapılmasından hoşlanmam Tesekkürler Genişletmek için tıkla ... Yaparsın Dogrudur.
aSiii Banned 17 May 2009 #72 ---> canSu^^ oy oy oy oy canım benım, sayfanı cok beyendım.. senı zaten az bucuk tanıyorduk , sımdı daha detayLı oLdu , sevındım...! aSiii' de seni sevıyor..
---> canSu^^ oy oy oy oy canım benım, sayfanı cok beyendım.. senı zaten az bucuk tanıyorduk , sımdı daha detayLı oLdu , sevındım...! aSiii' de seni sevıyor..
mermaid Bayan Üye 18 May 2009 #74 ---> canSu^^ allah pıtırcan minniçik gerçi ben çok büyük deilim ama olsn