Üye Resmi Gulli'nin gelin oluşu (GÜNCEL)

---> Gullinin Kinasi:R

şahane fotoğraflar allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah aşırı yakışıyorsunuz.

Öncelikle Allah Mutluluğunuzu daim etsin. Nazarlardan sakınsın. Güzel bir çift olmuşsunuz, yakın zamanda umuyorum çocuklarınızda sizlere eşlik eder.

Kınada giydiğin elbiseye bayıldım. Pudra pembesinin üzerine siyah dantel örme çok yakışmış. Erkek olmasam kınamda tercih ederdim o derece hoş. Neyse artık eşimize alırız bizde :)

[MENTION=160339]Earl Freyja[/MENTION] tskler canim. Amin :R

[MENTION=24720]Mr.NavyBlue[/MENTION] Amin insallah. Tsk ederim :R

[MENTION=151672]bluee[/MENTION] Allah razi olsun kardesim. Sizinki gibi guzel bi evlilik olur insallah :R

[MENTION=170361]Turquaze[/MENTION] Amin insallah. Sagol :)

[MENTION=165530]Massacre[/MENTION] hee o benim ki :R tsk ederim kardesim sagolasin.. Dugun fotolari pro. Cekildi onlari cok merak ediyorum

[MENTION=170694]Depending[/MENTION] Allah razi olsun kardesim. Darisi sana insallah :R
Cocuk meselesi benim okul bitmeden Zor malesef :R
Kina elbisemi begenmene sevindim.. Bende cok begenerek aldim hem kina elbisemi hem kaftanimi hemde gelinligimi :D
Allah daha guzellerini daha iyilerini size nasip eder insallah kardesim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:

Çok güzel kareler maşallah.

Allah sevginizi, aşkınızı ve birlikteliğinizi daim etsin. :)

Amin insallah Admin bey :R
Allah sizede nasip eder insallah sevdiceginizle :R

Kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bir bayan. Çok güzelsin. Eşinle çok da tatlısınız maşallah size. :R Allah'ım ömür boyu mutlu etsin sizi :)
Canimm cok tsk ederim :R
Amin... Dares size Insallah. Allah Herseyin en guzelini yasatsin size insallah :mhJeF:

Alemsin ya, allahtan siyah filan giymedin :3dth8:

yüksek yüksek tepelere söylendi demi :D

He ya sorma.. soylendi aglandi falan bi ara bögurme sesleri yukleseldi, ardindan jiletler falan cikti ortaya :D yok okadar olmadida baya bi salya sumuk buladi ortalik :D

Cok hoşsunuz begendim

Allah mutlugunuzu daim etsin.masallah

Gulli bize kokteyl ısmarla :e4b2687e8328083f437:3dtbc:

[MENTION=170677]Gullican[/MENTION] en kısa sürede güncelleme bekliyorum :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri